Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Frank Lampard, avertisment pentru "noul Eden Hazard": "Trebuie să demonstreze că îşi merită locul"

Frank Lampard, avertisment pentru "noul Eden Hazard": "Trebuie să demonstreze că îşi merită locul"

Chelsea

Comentarii

Frank Lampard (41 de ani) este la primul sezon în Premier League, iar presiunea de la Chelsea se simte, căci englezul are un start dificil de carieră, iar alegerea primului "11" îi dă bătăi de cap.

Presiunea lui Lampard vine şi din partea mass media, manager-ul lui Chelsea fiind chestionat în legătură cu folosirea destul de rară a lui Christian Pulisic, jucător cumpărat în iarnă tocmai pentru a suplini eventuala plecare a lui Eden Hazard care a avut loc în vară. 

Pulisic a jucat doar patru meciuri în Premier League şi în acest moment nu este titular la Chelsea, iar Lampard a fost acuzat că îi avantajează pe jucătorii tineri englezi, cum ar fi Mount şi Hudson-Odoi. 

"Tot ce le cer este să îmi demonstreze la antrenamente şi în meciuri, atunci când au şansa să joace, că îşi merită locul în echipă", a spus Frank Lampard într-o conferinţă de presă. 

Mason Mount (20 de ani), jucător pe care Lampard l-a antrenat şi la Derby County, este titular incontestabil la Chelsea, iar prestaţiile sale bune au venit încă de la primul meci. Pe poziţia lui Pulisic evoluează şi Callum Hudson-Odoi (18 ani), care a semnat recent un nou contract cu gruparea londoneză ca urmare a interesul intens al lui Bayern Munchen. 

Afla mai multe despre: pulisiclampardchelsea 

viewscnt
Articole similare