Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Frank Lampard este foarte aproape să plece de la Chelsea. Antrenorul englez poate fi înlocuit de un antrenor german

Frank Lampard este foarte aproape să plece de la Chelsea. Antrenorul englez poate fi înlocuit de un antrenor german

Chelsea

Comentarii

Lampard poate pleca de la Chelsea foarte curând. Antrenorul englez nu are rezultate bune cu echipa şi poate fi schimbat cu Julian Nagelsmann sau Thomas Tuchel.

Frank Lampard este foarte aproape să plece de la Chelsea

Antrenorul englez nu mai are rezultate bune alături de Chelsea şi poate fi schimbat în cel mai apropiat timp. Frank Lampard nu mai găseşte soluţii pentru echipa londoneză, care se îndreaptă spre mijlocul clasamentului.

Antrenorul de 42 de ani are în ultimele 8 partide de Premier League, doar 2 victorii, un egal şi 5 înfrângeri. Chelsea este acum pe locu 8 şi are 29 de puncte după 19 etape.

Potrivit presei engleze, Lampard ar putea fi schimbat cu Julian Nagelsmann, Thomas Tuchel sau Massimiliano Allegri. Se pare că Roman Abramovich nu mai are răbdare cu Frank şi este deja în căutarea unui nou antrenor pentru Chelsea.

Datorită performanţelor din ultima perioadă, se pare că Abramovich şi-l doreşte pe Julian Nagelsmann, antrenorul celor de la RB Leipzig, echipă care este pe locul 2 în Bundesliga şi cu care a reuşit performanţe frumoase în Champions League, dar şi în Germania.

Şansele ca venirea lui Nagelsmann la Chelsea să se întâmple sunt destul de mari, deoarece RB Leipzig se are bine cu echipa londoneză, ambele au realizat două transferuri între ele, cel al lui Timo Werner şi cel al lui Ethan Ampadu.

Un motiv în plus este acela că cei din conducerea lui Leipzig sunt conştienţi de ofertele pe care Julian le are şi de faptul că acesta ar putea pleca la o echipă mai bine cotată, aşa că au găsit deja o variantă pentru înlocuirea lui Nagelsmann, este vorba despre Jesse Marsch, care a amai fost antrenor secund la echipă în trecut şi care are rezultate foarte bune în ultima perioadă.

Se pare că Frank Lampard este pus în alertă, iar dacă echipa nu va reveni în top 4, acolo unde Abramovich îşi doreşte, englezul va fi înlocuit fie de Nagelsmann, fie de experimentatul Allegri sau de Tuchel, care a părăsit-o recent pe PSG, echipă cu care a ajuns în finala Champions League.

De la preluarea echipei, Roman Abramovich a schimbat la Chelsea 12 manageri în 18 ani.

 

Afla mai multe despre: chelsea frank lampard 

viewscnt
Articole similare