Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Frank Lampard face orice pentru a-l transfera pe Kai Havertz la Chelsea! 6 jucători, OUT de pe Stamford Bridge

Frank Lampard face orice pentru a-l transfera pe Kai Havertz la Chelsea! 6 jucători, OUT de pe Stamford Bridge

Chelsea

Comentarii

Frank Lampard vrea să-şi facă o super echipă la Chelsea şi e gata să renunţe la şase fotbalişti pentru a face rost de bani ca să-l transfere pe Kai Havertz (20 de ani), starul de la Bayer Leverkusen, dorit de mai toate cluburile mari din Europa. Nemţii cer 100 de milioane de euro în schimbul lui Havertz.

Lampard vrea să ducă Chelsea într-o nouă era, una în care "Albaştrii" să lupte din nou pentru câştigarea titlului şi a Ligii Campionilor şi a făcut deja câteva transferuri foarte bune. Daily Express scrie că antrenorul de pe Stamford Bridge îl vrea pe Kai Havertz, puştiul-minune care străluceşte la Bayer Leverkusen. Neamţul e dorit de mai multe cluburi de top, printre care Barcelona, Real Madrid sau Bayern, însă Chelsea e gata să îi facă loc.

Potrivit The Daily Express, citat de Daily Mail, Frank Lampard e gata să renunţe la şase jucători pentru a strânge bani ca să-l ia pe Havertz de la Leverkusen. Mitchy Batshuayi, Danny Drinkwater, Marcos Alonso, Tiemoue Bakayoko, Kenedy şi Emerson Palmieri sunt jucătorii trecuţi pe lista plecărilor.

Rămâne de văzut câţi bani va strânge Chelsea de pe urma acestor vânzări şi cât va mai trebui să scoată Roman Abramovich din conturi pentru a-l aduce pe Havertz. Asta dacă Chelsea va câştiga lupta cu celelalte cluburi de top şi îl va convinge pe fotbalistul german să semneze cu formaţia de pe Stamford Bridge.

Chelsea îşi face dream-team!

Formaţia din capitala Angliei, Chelsea, a fost extrem de activă până acum pe piaţa transferurilor. Echipa lui Frank Lampard i-a transferat deja pe Timo Werner (23 de ani, de la RB Leipzig) şi pe Hakim Ziyech (27 de ani, de la Ajax). În total, Chelsea a plătit până cum 93 de milioane de euro. Declan Rice (21 de ani, West Ham) şi Ben Chillwell (23 de ani, Leicester) sunt alte ţinte ale lui Chelsea.

Afla mai multe despre: kai havertztransferchelseafrank lampard 

viewscnt
Articole similare