Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Franţa a fost eliminată în semifinalele Campionatului European de handbal masculin! Spania e prima finalistă!

Franţa a fost eliminată în semifinalele Campionatului European de handbal masculin! Spania e prima finalistă!

Sporturi

Comentarii

Campioana mondială en-titre la handbal masculin, Franţa, a fost eliminată, vineri seară, în semifinalele Campionatului European, de reprezentativa Spaniei, care s-a impus cu scorul de 27-23 (15-9). A doua semifinală a CE din Croaţia este programată, tot vineri seară, între Danemarca şi Suedia.

Franţa, campioana mondială din 2017, este a doua victimă în cursa spre medalii, fiind învinsă de vicecampioana europeană Spania, vineri seară, după ce şi Germania, campioana europeană en-titre a ratat semifinalele, clasându-se doar pe locul 5 în grupa a II-a a principală a competiţiei.

A doua semifinală se va juca de la ora 21.30, între Danemarca şi Suedia, iar câştigătoarea va întâlni Spania pentru câştigarea trofeului.

Tot vineri, în meciul pentru locurile 5-6, Croaţia a învins Cehia, cu scorul de 28-27.

Finalele pentru medalii sunt programate duminică.

Naţionala României a evoluat în turul II preliminar al competiţiei, dar a încheiat, în iunie 2017, pe locul 3 o grupă din care au mai făcut parte Belarus, Serbia şi Polonia, şi a ratat calificarea la turneul final, unde au ajuns doar primele două clasate.

Campioană europeană en-titre este Germania, care la ediţia din 2016 s-a impus în finală, în faţa Spaniei, cu scorul de 24-17.

Afla mai multe despre: frantacampionatul europeanspania 

viewscnt
Articole similare