Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Franţa - Argentina. Finala din „optimi” are loc chiar astăzi!

Franţa - Argentina. Finala din „optimi” are loc chiar astăzi!

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Franţa - Argentina Campionatul Mondial 30.06.2018. Sud-americanii s-au calificat cu mari emoţii în faza „optimilor”, în vreme ce francezii au trecut la pas de grupe. Asta nu înseamnă însă că echipa lui Deschamps va avea un meci uşor de la ora 17:00.

Ponturi pariuri Franţa - Argentina Campionatul Mondial 30.06.2018

Franţa – Argentina este derbiul optimilor de finală de la Cupa Mondială, un duel la care nimeni nu se aştepta în această fază a competiţiei. Totul a fost posibil după ce Argentina a ratat primul loc în grupa D, fiind întrecută de Croaţia. Finalistă la Mondialul din urmă cu patru ani, naţionala lui Messi nu a impresionat în grupe, iar starul de la Barcelona a fost aproape inexistent. Au obţinut un singur punct din primele două meciuri, după 1-1 cu Islanda şi 0-3 cu Croaţia. În ultimul meci, Argentina a trecut printr-o adevărată sperietură în faţa Nigeriei. S-a impus cu 2-1, cu un un gol marcat de Rojo în minutul 86. Pe betano.com găseşti mii de meciuri live din oferta de fotbal. 

Peste 200.000 de tipuri de pariuri pe betano.com. Pariază şi tu pe meciurile de la CM 2018!

Ponturi pariuri Franţa - Argentina Campionatul Mondial 30.06.2018

De cealaltă parte, Franţa a trecut fără emoţii de grupă. A obţinut calificarea de la finalul etapei a doua, după ce a obţinut şase puncte din meciurile cu Australia (2-1) şi Peru (1-0). Scăpaţi de presiunea calificării, elevii lui Didier Deschamps au remizat cu Danemarca, scor 0-0, meci care le-a asigurat prima poziţie în grupa C. Un parcurs încurajator pentru francezi, care speră la un nou titlu mondial după o aşteptare de 20 de ani. Au mai fost foarte aproape în 2006, când au pierdut finala în faţa Italiei, la penaltiuri.

Franţa - Argentina Peste 1,5 @ 1.45

Afla mai multe despre: ponturi pariurifrantaargentinacm 2018 

viewscnt
Articole similare