Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Franţa câştigă bătălia pentru Lucas Hernandez! Fundaşul lui Atletico, convocat de Deschamps, deşi declara că "se simte spaniol"

Franţa câştigă bătălia pentru Lucas Hernandez! Fundaşul lui Atletico, convocat de Deschamps, deşi declara că "se simte spaniol"
Comentarii

Didier Deschamps şi-a anunţat echipa pentru următoarele două amicale ale Franţei împotriva selecţionatelor Columbiei şi Rusiei, iar un nume surpriză apare pe listă: Lucas Hernandez. În plus, la lot va fi în premieră şi Wissam Ben Yedder, atacantul care a decis calificarea Sevillei în sferturile UCL, în dauna lui Manchester United.


La conferinţa de presă, când Deschamps şi-a anunţat echipa, a fost întrebat de interesul Spaniei pentru Lucas. "Lucas este foarte fericit să joace pentru naţionala Franţei. Nu aş convoca niciodată un jucător dacă ar vrea să joace pentru altă selecţionată" a declarat Deschamps.

Conform Marca, fundaşul lui Atletico Madrid era determinat să primească o convocare de la naţionala Spaniei, iar antrenorul spaniolilor, Julen Lopetegui a vorbit personal cu Lucas ca să-l anunţe dacă se află în planurile lui pentru viitor.



Chiar jucătorul a vorbit despre dorinţa lui de a juca pentru naţionala Spaniei şi despre faptul că se simte spaniol. "Spania mi-a dat totul, iar dacă mă vor chema, voi merge", ar fi spus fundaşul, conform sursei citate.

Totuşi, se pare că acesta a decis în cele din urmă să reprezinte Franţa.

În vârstă de 22 de ani, Hernandez s-a născut la Marseille, însă s-a format ca fotbalist în Spania şi a ajuns la Atletico în 2007, când avea doar 11 ani. Astfel, Hernandez ar putea obţine fără probleme cetăţenia spaniolă. Fundaşul a apucat să reprezinte Franţa la naţionalele de copii şi juniori, însă ar fi putut să aleagă Spania la nivel de seniori.

Lotul Franţei:

Portari: Areola, Lloris, Mandanda;
Fundaşi: Digne, Lucas Hernandez, Kimpembe, Koscielny, Pavard, Sidibe, Umtiti, Varane;
Mijlocaşi: Kante, Lemar, Matuidi, Pogba, Rabiot, Tolisso;
Atacanţi: Ben Yedder, Dembele, Giroud, Griezmann, Martial, Mbappe, Thauvin;
 

Afla mai multe despre: lucas hernandezatletico madriddeschamps 

viewscnt
Articole similare