Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Franţa – Irlanda. Francezii au intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru Cupa Mondială

Franţa – Irlanda. Francezii au intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru Cupa Mondială

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Franţa – Irlanda Amical 28.05.2018. Francezii îţi încep ultima pregătire înaintea de Cupa Mondială printr-un amical cu naţionala Irlandei.

Ponturi pariuri Franţa – Irlanda Amical 28.05.2018

Franţa a disputat în acest an două jocuri amicale până acum, unul pe teren propriu împotriva Columbiei şi unul cu Rusia în deplasare. Cu naţionala lui Falcao a pierdut fără drept de apel, chiar dacă scorul a fost strâns (3-2 pentru Columbia), Franţa conducând în acel joc chiar şi cu 2 la 0. Naţionala Columbiei şi-a creat o groază de ocazii şi merita să câştige mult mai clar acel meci. În meciul următor din Rusia, gazdele noastre au reuşit o victorie cu 3-1 şi un joc destul de bun.

Cele mai bune cote şi mii de transmisiuni live sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont astăzi!

Ponturi pariuri Franţa – Irlanda Amical 28.05.2018

Naţionala Franţei trebuie să-şi rezolve problemele din apărare şi are nevoie de mai multă consistenţă la mijlocul terenului. Echipa dispune de mulţi jucători de valoare, dar aceştia încă nu formează un grup compact. Ne aşteptăm la un meci destul de dezechilibrat, Franţa dorind să joace totul pe atac pentru a-şi face un moral bun înaintea amicalului cu Italia şi a startului Cupei Mondiale. În ultimele două jocuri directe, ambele echipe au marcat de fiecare dată. Meciul începe de la ora 22:00 şi ne aşteaptă un spectacol frumos, mai ales din partea Franţei.

Franţa - Irlanda Peste 2,5 @ 1.83

Afla mai multe despre: frantairlandaamicalcupa mondiala 2018 

viewscnt
Articole similare