Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Franţa schimbă regulile special pentru piaţa din Asia! Decizie controversată: Liga profesionistă "face loc" pentru mai mulţi străini

Franţa schimbă regulile special pentru piaţa din Asia! Decizie controversată: Liga profesionistă "face loc" pentru mai mulţi străini

Campionate

Comentarii

Liga profesionsită din Franţa (LFP) analizează posibilitatea de a mări numărul de fotbalişti extracomunitari permis într-o echipă din Ligue 1 şi Ligue 2, pentru a le face loc jucătorilor din Asia, informează lequipe.fr.

În acest moment, o echipă profesionistă poate avea în lot patru jucători extracomunitari. Însă pentru a ajuta formaţiile franceze să se extindă pe pieţele asiatice, LFP intenţionează să permită un loc suplimentar de extracomunitar, cu condiţia ca acesta să fie ocupat de un jucător cu cel puţin o selecţie într-o naţională din Asia.

"Liga, cluburile şi sindicatul fotbaliştilor sunt de acord ca un al cincilea loc să fie acordat unui jucător provenit din Confederaţia asiatică", a declarat Didier Quillot, directorul general al LFP, pentru Le Parisien.

"S-a pus şi problema de a extinde această deschidere pentru America de Sud, dar nu este încă nimic stabilit", a afirmat, la rândul său, preşedintele sindicatului fotbaliştilor, Philippe Piat.

Afla mai multe despre: neymarfrantajucatori 

viewscnt
Articole similare