Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Franţa şi-a anunţat lotul pentru Euro 2019. Cu ce staruri de sute de milioane de euro se vor lupta jucătorii lui Rădoi la turneul final

Franţa şi-a anunţat lotul pentru Euro 2019. Cu ce staruri de sute de milioane de euro se vor lupta jucătorii lui Rădoi la turneul final

Echipa națională

Comentarii

Sylvain Rippol, antrenorul naţionalei sub 21 de ani a Franţei, a anunţat lotul de 23 de jucători pe care îl va deplasa în Italia şi în San Marino pentru turneul final Euro 2021

Franţa este în aceeaşi grupă cu România, cu Anglia şi cu Croaţia. Meciul împotriva "tricolorilor mici" este programat pe 24 iunie, la Cesena. Selecţionerul Sylvain Rippol are la dispoziţie şase jucători cotaţi la multe milioane de euro: Aouar 40 de milioane, Guendouzi, Upamecano şi Konate 30 de milioane, Moussa Dembele 22 de milioane şi căpitanul Toussard, 20 de milioane. În total, lotul Franţei este evaluat la 294,5 milioane de euro.

LOTUL FRANŢEI

Portari: Paul Bernardoni (Nîmes), Gautier Larsonneur (Brest), Maxence Prevot (Strasbourg)

Fundaşi: Kelvin Adou (Toulouse), Fode Ballo-Toure (AS Monaco), Anthony Caci (Strasbourg), Colin Dagba (PSG), Ibrahima Konate (Leipzig), Moussa Niakhate (Mainz), Malang Sarr (Nice), Dayot Upamecano (Leipzig)

Mijlocaşi: Houssem Aouar (Lyon), Romain Dell Castillo (Rennes), Matteo Gunedouzi (Arsenal), Olivier Ntcham (Celtic Glasgow), Jeff Reine-Adelaide (Angers), Ibrahima Sissoko (Angers), Lucas Tousart (Lyon)

Atacanţi: Jonathan Bamba (Lille), Moussa Dembele (Lyon), Jonathan Ikone (Lille), Jean-Philippe Mateta (Mainz), Martin Terrier (Lyon).

În afara acestora, a fost stabilită şi o listă cu 12 jucători de rezervă. Cel mai cunoscut este Allan Saint-Maximin, de la Nice, fobalist cotat la 25 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: frantau21loteuro 2019 

viewscnt
Articole similare