Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fratele lui Mbappe, aproape să ajungă în locul care l-a propulsat pe Kylian în fotbalul mare

Fratele lui Mbappe, aproape să ajungă în locul care l-a propulsat pe Kylian în fotbalul maregalerie foto
Comentarii

Ethan Mbappe are 13 ani şi este considerat unul dintre cei mai talentaţi juniori din Franţa. Puştiul, legitimat la PSG, este aproape de a fi acceptat la Institutul Naţional de Fotbal al Federaţiei Franceze de Fotbal.

Ethan a trecut de mai multe selecţii şi este unul dintre cei 48 de copii de 13 ani care vor mai fi testaţi în perioada 22 aprilie - 25 aprilie. Cei mai buni dintre ei vor fi admişi. Testele vor consta în diferite probe de joc, tehnică, viteză şi rezistenţă.

Dacă va ajunge la Institutul Naţional de Fotbal al Federaţiei Franceze de Fotbal, Ethan îi va călca pe urme fratelui său. Kylian a fost admis în 2011 şi s-a antrenat sub coordonarea antrenorilor de la Clairefontaine până în 2013, când a fost legitimat de AS Monaco. 

Institutul Naţional de Fotbal a fost înfiinţat în anul 1990. Francezii au dorit să aibă un proiect de înaltă performanţă în urma căruia să formeze fotbalişti de talie mondială, care să ridice nivelul Ligue I, iar naţionala să aibe performenţe. Programul reprezintă un succes. În cei aproape 30 de ani, naţionala Franţei a cucerit Campioantul Mondial în1998, 2018 şi Campionatul European în 2000, iar la Clairefontaine au fost formaţi peste o sută de jucători emblematici. Printre ei s-au numărat Thierry Henry, Blaise Matuidi, Nicolas Anelka şi Kylian Mbappe. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: ethanmbappekylianpsg 

viewscnt
Articole similare