Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fratele lui Pogba îl dă de gol pe internaţionalul francez. Declaraţia care pune toţi fanii Realului pe jar!

Fratele lui Pogba îl dă de gol pe internaţionalul francez. Declaraţia care pune toţi fanii Realului pe jar!

Real Madrid

Comentarii

Florentin Pogba, fratele lui Paul Pogba a discutat cu cei de la AS despre viitorul internaţionalului francez, campion mondial în 2018 cu reprezentativa Franţei.

”Se vor întâmpla lucruri. Vine vara şi e firesc să fie aşa. Vom vedea ce se va întâmpla, dacă pleacă sau rămâne la United. Nu ştiu ce să vă spun momentan. În fotbal se pot întâmpla multe lucruri. Noi, în familia noastră urmăream Realul şi fotbalul din Spania. Ne plăceau Ronaldo brazilianul, Ronaldinho, Zidane, Henry. Mereu urmăream când puteam fotbalul de acolo, la televizor sau pe YouTube” a explicat Florentino Pogba pentru cotidianul AS.

Paul Pogba pare să fie unul dintre marile obiective ale lui Zinedine Zidane, în cel de-al doilea său mandat la Real Madrid. Conform presei din Anglia, Manchester United ar fi dispusă să renunţe la francez doar în schimbul a 150 de milioane de euro.

Pogba ar deveni al treilea cel mai scump jucător din istorie. Neymar a ajuns de la Barcelona la PSG în schimbul a 220 de milioane de euro, iar Kylian Mbappe a fost cumpărat de la Monaco cu 180 de milioane de euro.

Solskjaer neagă transferul lui Pogba la Real Madrid

Antrenorul echipei Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer, a declarat recent că mijlocaşul Paul Pogba va continua pe Old Trafford, deşi presa engleză anunţă că internaţionalul francez negociază cu Real Madrid.

"Cred că va fi aici în sezonul viitor. Paul a făcut o treabă fantastică pentru noi. Este un lider în vestiar. Dacă aş putea garanta, aş spune că va rămâne, dar nu putem face asta. Însă cred că va fi aici", a spus Ole Gunnar Solskjaer, într-o conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: pogbareal madrid 

viewscnt
Articole similare