Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fratelele unui fost jucător de la FCSB, gest IMPRESIONANT în plină pandemie de coronavirus

Fratelele unui fost jucător de la FCSB, gest IMPRESIONANT în plină pandemie de coronavirus
Comentarii

Rafal Gikiewicz (Union Berlin) este primul jucător din Bundesliga care solicită o diminuare a salariului său ca urmare a pandemiei de coronavirus.

Rafal Gikiewicz, măsură impresionantă pentru clubul său, în plină pandemie de coronavirus

Pentru a-şi ajuta clubul şi pentru că în această perioadă campionatul german este oprit, Rafal Gikiewicz, fratele fostului jucător de la FCSB, a solicitat să-i fie diminuat contractul pe perioada pandemiei de coronavirus, în care nici el, nici coechipierii săi nu evoluează şi nu se antrenează.

În Germania, este primul fotbalist care recurge la acest gest din proprie iniţiativă. Presa din această ţară notează că gestul lui Gikiewicz ar putea fi urmat şi de altele, inclusiv printre coechipierii săi.

În urma unei şedinţe care a avut loc luni, 16 martie, DFL a decis ca nici etapa viitoare, cea cu 27, să nu se joace, asta după ce în weekend a fost amânată etapa cu numărul 26.

Măsura se aplică atât în Bundesliga, cât şi în 2.Bundesliga, ambele competiţii fiind transmise de Telekom Sport. Fotbalul în Germania ar putea reveni abia la mijlocul lunii aprilie, scrie presa din această ţară.

Rafal Gikiewicz are 32 de ani şi este cotat la 1.5 milioane de euro. Este portarul titular de la Union Berlin şi a jucat în actuala stagiune în 29 de partide în toate competiţiile.

Afla mai multe despre: rafal gikiewicz 

viewscnt
Articole similare