Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FRF a anunţat preţul biletelor pentru meciul cu Serbia, din Liga Naţiunilor. Cât te costă să-i vezi pe Kolarov, Matic şi Milinkovic-Savic

FRF a anunţat preţul biletelor pentru meciul cu Serbia, din Liga Naţiunilor. Cât te costă să-i vezi pe Kolarov, Matic şi Milinkovic-Savic

FRF

Comentarii

Reprezentativa României va întâlni Serbia, în deplasare, la 10 septembrie, în cea de-a doua partidă din cadrul Ligii Naţiunilor. Meciul Serbia – România se va juca pe stadionul FK Partizan Belgrad, cu începere de la ora locală 20:45 (21:45 ora României), iar site-ul frf.ro a anunţat preţul biletelor.

Biletele pentru acest joc din cadrul Ligii Naţiunilor sunt disponibile online pe site-urile bilete.frf.ro şi bilete.ro. Preţul unui tichet este de 23 de lei (5 euro). Pentru această partidă au fost puse la dispoziţia suporterilor români 1.400 de bilete la Peluza Nord, sector H.

Data limită de achiziţionare a biletelor este 5 septembrie 2018, ora 15:00. Persoanele cu domiciliul în România vor primi biletele, în apropierea datei meciului, prin curier (6 lei în Bucureşti, 9 lei în restul ţării), în timp ce suporterii din afara ţării le vor putea ridica de la stadionul din Belgrad, în ziua meciului, începând cu 18:45, ora locală, la intrarea destinată suporterilor români.

Reprezentativa României va debuta în toamnă în Liga Naţiunilor, noua competiţie UEFA. Programul meciurilor este următorul:

7 septembrie: România - Muntenegru (stadion "Ilie Oană", Ploieşti), Lituania - Serbia (ora 21:45)

10 septembrie: Serbia - România, Muntenegru - Lituania (ora 21:45)

11 octombrie: Lituania - România, Muntenegru - Serbia (ora 21:45)

14 octombrie: România - Serbia (Arena Naţională, ora 16:00), Lituania - Muntenegru (ora 21:45)

17 noiembrie: Serbia - Muntenegru (ora 16:00), România - Lituania (ora 21:45) - stadion "Ilie Oană", Ploieşti

20 noiembrie: Serbia - Lituania, Muntenegru - România (ora 21:45)  

Afla mai multe despre: serbiakolarovromania 

viewscnt
Articole similare