Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FRF a anunţat sancţiunile pentru Juventus Bucureşti după incidentul de la meciul cu Sepsi

FRF a anunţat sancţiunile pentru Juventus Bucureşti după incidentul de la meciul cu Sepsi

Superliga

Comentarii

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a decis, miercuri, ca gruparea Juventus Bucureşti să primească două amenzi, una de 5.000 de lei şi cealaltă de 10.000 de lei, ca urmare a incidentului de la meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, la care la staţia de amplificare a stadionului a fost pusă o melodie cu versuri jignitoare la adresa ungurilor.

Clubul va executa sancţiunea pentru abaterea cea mai gravă, şi anume penalitatea de 10.000 de lei. În plus, directorul executiv al Juventus Bucureşti, Paul Terteleac, a primit un avertisment şi a fost penalizat cu 6.500 de lei, şi crainicul stadionului din Voluntari, Mihai Gheorghe, a primit avertisment şi a fost penalizat cu 2.500 de lei.

Decizia complete a Comisiei de Disciplină este următoarea:

ASC JUVENTUS BUCUREŞTI vs. SEPSI OSK SF. GHEORGHE – Incidente – În baza art. 83.2.c, coroborat cu art. 54.1 din RD, se sancţionează clubul ASC Juventus Bucureşti cu o penalitate de 5.000 lei; În baza art. 83.7 din RD, coroborat cu art. 56.4.k şi 58.1.e din ROAF, se sancţionează clubul cu o penalitate sportivă de 10.000 lei; În baza art. 45.1. din RD, clubul va executa sancţiunea pentru abaterea cea mai gravă, respectiv penalitatea sportivă de 10.000 lei; În baza art. 54.1 şi 6, cu aplicarea art. 43.4.b.c.e. şi art. 12, 14 bis şi 15 din RD, se sancţionează dl. Terteleac Paul, director executiv ASC Juventus Bucuresti, cu “Avertisment” şi o penalitate sportivă de 6.500 lei; În baza art. 54.1 şi 6, cu aplicarea art. 43.4 b.c.e şi art. 12, 14 bis şi 15 din RD, se sancţionează dl. Gheorghe Mihai, crainic stadion “Anghel Iordanescu”, cu “Avertisment” şi o penalitate sportivă de 2.500 lei”.

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, luni, la Voluntari, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Juventus Bucureşti, în ultimul meci al etapei a IV-a a play-out-ului Ligii I.

La partida de la Voluntari, înainte de startul jocului la staţia de amplificare a stadionului a fost pusă o melodie cu versuri jignitoare la adresa ungurilor.

FRF a reacţionat printr-un comunicat pe site-ul oficial, în care a condamnat "cu fermitate orice manifestări de xenofobie, şovinism şi intoleranţă" care se petrec pe stadioane.

Tot luni, directorul executiv al clubului Juventus Bucureşti, Paul Terteleac, a declarat că melodia jignitoare la adresa ungurilor, emisă de la staţia de amplificare a stadionului din Voluntari, a fost pusă de crainicul arenei, care este la al doilea meci al formaţiei din Colentina.

Marţi, Mihai Gheorghe, crainicul stadionului din Voluntari, a declarat că stick-ul cu melodia jignitoare la adresa ungurilor i-a fost dat de Paul Terteleac.

Juventus Bucureşti joacă meciurile de pe teren propriu pe arena echipei FC Voluntari, deoarece stadionul propriu nu este omologat pentru Liga I.

Afla mai multe despre: juventus bucurestisepsiliga 1 

viewscnt
Articole similare