Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FRF a anunţat stadionul pe care se va disputa România-Suedia. Unde vor juca tricolorii ultimul meci pe propriul teren din preliminariile Euro 2020

FRF a anunţat stadionul pe care se va disputa România-Suedia. Unde vor juca tricolorii ultimul meci pe propriul teren din preliminariile Euro 2020
Comentarii

FRF a anunţat că partida pe care naţionala României o va juca în luna noiembrie, pe teren propriu, împotriva Suediei, în preliminariile EURO 2020, se va disputa pe Arena Naţională.

Până în noiembrie, România mai are programate patru jocuri, trei pe teren propriu şi unul în deplasare, cu Feroe.

Astfel, pe 5 septembrie, ora 21:45, România – Spania, va avea loc tot la Bucureşti, pe Arena Naţională, iar pe 8 septembrie, ora 19:00, România – Malta, se va juca la Ploieşti, pe stadionul „Ilie Oană”.

În octombrie, tricolorii vor evolua mai întâi în Feroe, pe 12 octombrie, iar trei zile mai târziu, pe 15 octombrie, pe Arena Naţională, adversara tricolorilor va fi reprezentativa Norvegiei.

După duelul cu Suedia programat pe 15 noiembrie, naţionala va mai disputa un meci, în deplasare, contra Spaniei, pe 18 noiembrie.

Arena Naţională va găzdui patru partide de la EURO 2020, trei din grupa C (14, 18 şi 22 iunie 2020) şi o optime de finală (29 iunie 2020). În cazul calificării, naţionala României va juca cel puţin două partide din faza grupelor „acasă”, pe Arenă.

Afla mai multe despre: euro 2020arena nationala 

viewscnt
Articole similare