Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FRF a câştigat un proces împotriva a 7 fotbalişti din Liga 1 | "Regula este discriminatorie şi le-a făcut rău!"

FRF a câştigat un proces împotriva a 7 fotbalişti din Liga 1 | "Regula este discriminatorie şi le-a făcut rău!"

Fotbal

Comentarii

7 jucători de peste 30 de ani consideră că regula Under 21 impusă de FRF e discriminatorie şi i-a scos din lot în faţa puştilor obligaţi să joace. Cosmin Frăsinescu, Gabriel Bosoi, Mădălin Ciucă, Andrei Cristea, Vasile Gheorghe, Ionuţ Voicu şi Ovidiu Mihalache s-au adresat instanţelor de judecată şi-şi cer drepturile în contencios administrativ şi fiscal.

"Jucătorii consideră că această regulă impusă de FRF este discriminatorie şi le-a făcut rău din momentul în care aceasta a fost impusă în Liga 1! Nu sunt de acord cu obligativitatea ei, tocmai din acest motiv au dat în judecată FRF şi CNCD!", spuneau reprezentanţii jucătorilor în octombrie 2017. Mai mult, "fotbaliştii sunt supuşi unor presiuni şi reguli de selecţie care nu ţin în permanenţă şi în exclusivitate de performanţele sportive, ci ţin şi de interesele comerciale ale cluburilor şi ale impresarilor" e concluzia la care a ajuns CNCD ca urmare a corespondenţei cu FRF.

Ieri, Federaţia Română de Fotbal a câştigat un nou proces în privinţa introducerii regulii U21 la nivelul Ligii 1. "Mai mulţi foşti şi actuali jucători de la CSM Poli Iaşi, Andrei Cristea, Ovidiu Mihalache, Cosmin Frăsinescu, Gabriel Bosoi, Ionuţ Voicu, Vasile Gheorghe, Mădălin Ciucă, nemultumiti de decizia CNCD, au chemat în judecată Federaţia Română de Fotbal pentru introducerea regulii U21 la nivelul Ligii 1, iar pe 27 februarie, Curtea de Apel a dat câştig de cauză forului de la Casa Fotbalului, respingând cererile celor şapte fotbalişti .Aceasta este cea de-a doua decizie favorabilă FRF, după ce, anterior, Consiliul Naţional pentru Combatarea Discriminării a dat dreptate Federaţiei Române în procesul intentat de aceiaşi fotbalişti", se arată în comunicatul FRF.

Afla mai multe despre: frfcncddecizieregulaunder 21 

viewscnt
Articole similare