Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FRF a dat verdictul în cazul lui Constantin Budescu! Ce se întâmplă cu mijlocaşul FCSB-ului înainte de marele derby cu Dinamo

FRF a dat verdictul în cazul lui Constantin Budescu! Ce se întâmplă cu mijlocaşul FCSB-ului înainte de marele derby cu Dinamo

FCSB

Comentarii

Budescu va avea drept de joc în partida cu Dinamo, care va avea loc duminică, de la ora 21:00.

LPF clarificase situaţia lui Budescu şi susţinuse că nu este nicio problemă pentru mijlocaş. Acum, FRF a confirmat această informaţie chiar dacă ar fi existat o contradicţie între cele două cluburi. 

Ce se întâmplă cu mijlocaşul FCSB-ului înainte de marele derby cu Dinamo

”Fotbalistul Constantin Budescu, legitimat la AFC Astra Giurgiu, a fost sancţionat cu cartonaş roşu în meciul cu FC Argeş disputat pe 6 februarie 2021. Sancţiunea dictată de Comisia de Disciplină în data de 8 februarie 2021 a fost o suspendare de două meciuri.

Pe 11 februarie 2021, AFC Astra a întâlnit pe ACS Poli Timişoara în Cupa României, iar pe 14 februarie 2021 formaţia din Giurgiu a evoluat în deplasare, cu Politehnica Iaşi.

Deşi clubul Damac l-a prezentat pe jucătorul Constantin Budescu în data de 11 februarie 2021, transferul acestuia a fost înregistrat după ce clubul AFC Astra a disputat cele două meciuri anterior menţionate, mai exact în data de 15 februarie 2021. În aceste condiţii, jucătorul şi-a ispăşit cele două etape de suspendare.

Aceasta este singura poziţie oficială comunicată de Federaţia Română de Fotbal pe acest subiect, în ciuda informaţiilor apărute în mass-media în ultimele zile”, a transmis FRF, potrivit sport.ro.

Budescu a fost eliminat în partida de pe 6 februarie, Astra - FC Argeş, scor 0-2. Apoi, fotbalistul s-a transferat la Damac, dar actele au fost semnate pe 15 februarie. Până la acel meci, Astra a mai disputat 2 partide Poli Timişoara (11 februarie, Cupa României, scor 2-1) şi Poli Iaşi (scor 3-2). Astfel, Budescu şi-a ispăşit cele două etape de pedeapsă, deoarece a fost jucătorul Astrei până pe 15 februarie. 

Afla mai multe despre: lpf-frf-budescu-fcsb 

viewscnt
Articole similare