Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FRF a schimbat stadionul pe care se desfăşura România U21 - Danemarca U21. Mutu va debuta pe o arenă pe care o cunoaşte foarte bine

FRF a schimbat stadionul pe care se desfăşura România U21 - Danemarca U21. Mutu va debuta pe o arenă pe care o cunoaşte foarte bine

Echipa națională

Comentarii

Având în vedere decizia Guvernului României, conform căreia se interzic adunările a peste 1.000 de oameni la evenimente sociale pentru a preîntâmpina răspândirea virusului Covid-19, partida România U21 – Danemarca U21 se va disputa fără spectatori.

Conform frf.ro, în acest context, Federaţia Română de Fotbal a obţinut acordul UEFA şi al Federaţiei Daneze de a schimba locul de disputare. Astfel, partida programată pe 31 martie 2020, la ora 19:30, se va juca la Ploieşti, pe stadionul “Ilie Oană”.

Se pare că decizia a fost luată pentru a le oferi tricolorilor posibilitatea de a rămâne în cantonamentul de la Centrul Naţional de Fotbal Buftea pe toată durata premergătoare meciului, ca măsură preventivă în contextul epidemiei. În planul iniţial, lotul s-ar fi deplasat încă din 23 martie la Craiova.

„Totodată, alegerea Craiovei drept gazdă a avut ca raţiune importantă şi oportunitatea de a furniza publicului din Oltenia un spectacol fotbalistic oferit de “tricolori”, ori în noua situaţie, aceştia nu mai pot beneficia de această partidă pe stadion.

Le mulţumim autorităţilor din Craiova şi clubului Universitatea pentru sprijinul oferit în procesul de organizare al acestei partide şi tuturor suporterilor pentru interesul acordat echipei naţionale.

România U21 şi echipa naţională de seniori se vor întoarce la Craiova, acolo unde publicul este fierbinte şi susţine performanţa “tricolorilor”!”, se arată pe site-ul Federaţiei Române de Fotbal.

Afla mai multe despre: romaniaechipa nationalamutudanemarca 

viewscnt
Articole similare