Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FRF anunţă că suporterii români care şi-au cumpărat bilete la meciul din Islanda vor avea prioritate la partida din 4 iunie

FRF anunţă că suporterii români care şi-au cumpărat bilete la meciul din Islanda vor avea prioritate la partida din 4 iunie

FRF

Comentarii

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, luni, că suporterii români care şi-au achiziţionat bilete la meciul din Islanda vor avea prioritate la partida din 4 iunie.

"Federaţia Română de Fotbal a decis ca suporterii care şi-au cumpărat bilete când meciul era programat pe 26 martie să aibă întâietate acum, pentru noua dată de disputare. Astfel, aceştia au la dispoziţie fie să îşi păstreze biletele, fie să ceară rambursarea acestora", se precizează în comunicatul publicat pe site-ul frf.ro.

Meciul Islanda - România, amânat pentru data de 4 iunie

Meciul dintre echipa naţională de fotbal a României şi reprezentativa similară a Islandei, din semifinalele play-off-ului Campionatului European, a fost reprogramat pentru data de 4 iunie. Iniţial, partida trebuia să aibă loc pe 26 martie, dar a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus.

Reprezentativa României va întâlni Islanda, în deplasare, în semifinala play-off-ului. În cazul unui succes, tricolorii vor juca pentru locul la EURO, tot pe teren străin, în faţa Bulgariei sau Ungariei, pe 9 iunie.

Afla mai multe despre: frf 

viewscnt
Articole similare