Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FRF ar fi ales deja următorul selecţioner al României! Pe cine vrea Burleanu pe banca echipei naţionale

FRF ar fi ales deja următorul selecţioner al României! Pe cine vrea Burleanu pe banca echipei naţionale

Echipa națională

Comentarii

Şefii de la FRF ar fi convenit deja asupra unui nou selecţioner, odată cu plecarea lui Mirel Rădoi de la echipa naţională.

În urma meciului cu Armenia, câştigat de România cu 1-0, Mirel Rădoi şi-a anunţat intenţia de a părăsi echipa naţională la finalul înţelegerii sale, după partidele cu Islanda şi Liechtenstein.

Anunţatul său a stârnit un val de reacţii din lumea fotbalului românesc, în general cerându-se ca fostul căpitan al FCSB-ului să mai rămână pe banca naţionalei cel puţin câteva luni, până la baraj.

Aceste lucruri se întâmplau pe când România încă era văzută ca favorită pentru a încheia grupa pe poziţia secundă. Însă, după egalul cu Islanda, Macedonia de Nord ne-a lua faţa.

Echipa condusă de Blagoja Milevski s-a distrat cu Armenia şi s-a impus cu 5-0 în deplasare, ridicându-se deasupra ”tricolorilor” la un punct înaintea ultmei etape.

Astfel, după ce părea sigur că va prinde barajul, Mirel Rădoi este tot mai aproape de a îşi disputa ultima partidă pe banca României în deplasarea de la Vaduz, de duminică seara.

FRF ar fi ales deja următorul selecţioner al României!

Iar şefii de la FRF ar fi ales deja cine are să fie următorul selecţioner. Modelul antrenorului tânăr este în continuare urmat de conducătorii federaţiei, care au de gând să ignore variante precum Lucescu, Petrescu, Iordănescu sau Boloni.

Conform gsp.ro, Adi Mutu este favorit să îi ia locul lui Mirel Rădoi, aşa cum a făcut-o şi la naţionala U21 în urmă cu doi ani.

Deşi a avut parte de un parcurs modest la FC U Craiova în cele patru luni petrecute în Bănie, ”Briliantul” ar fi varianta preferată de Răzvan Burleanu, cu cei doi încă în relaţii bune.

Dacă la FC U a avut part de rezultate slabe, la naţionala U21 Mutu a impresionat şi s-a folosit de prestaţiile bune ale ”tricolorilor” mici ca o pantă de lansare.

Perfromanţele cu selecţionata de juniori i-au adus postul de la Craiova, însă acesta s-a dovedit a fi prea dificil încă pentru Mutu, care nu mai fusese principal la vreo echipă de club, doar interimar câteva etape la Voluntari.

Afla mai multe despre: adi mutu 

viewscnt
Articole similare