Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FRF are un nou sponsor. A renunţat la parteneriatul cu Ţiriac şi a semnat cu firma unuia dintre cei mai discreţi milionari ai României

FRF are un nou sponsor. A renunţat la parteneriatul cu Ţiriac şi a semnat cu firma unuia dintre cei mai discreţi milionari ai României

FRF

Comentarii

Federaţia Română de Fotbal a semnat, joi, cu un nou sponsor, Autoklass - o companie care se ocupă cu comercializarea şi service-ul pentru modelele Mercedez-Benz. Forul condus de Răzvan Burleanu a renunţat la înţelegerea cu Ţiriac Auto, companie de acelaşi profil cu Autoklass.

FRF a reuşit să semneze un nou parteneriat, care a fost prezentat în cadrul unei conferinţe de presă. Este vorba despre un contract de colaborare cu Autoklass, un dealer auto care este deţinut de Enrico Perini - un italian care are afaceri în România de peste 25 de ani. Enrico Perini deţine o avere de peste 180 de milioane de euro şi este unul dintre cei mai discreţi oameni de afaceri din România.

”Am ales să fim alături de echipa naţională a României. Unul dintre principalele argumente pentru care suntem alături de naţionala României este şi orientarea pe care o are FRF către noua generaţie, către tineri, care reprezintă viitorul ţării noastre şi este necesar să ne implicăm cu toţii pentru dezvoltarea tinerilor noştri”, a declarat Daniel Grecu, CEO Autoklass România.

Răzvan Burleanu spune că Autoklass va contribui atât cu bani, cât şi cu mai multe automobile pe care le vor utiliza membrii FRF şi staff-ul echipelor naţionale:

”E un parteneriat care începe astăzi şi se derulează pe cel puţin patru ani de zile. Parteneriatul presupune sprijin logistic, dar şi financiar, două componente foarte importante pentru noi, mai ales că de la an la an ne-am asumat ca Federaţie să putem susţine cât mai mult performanţa sportivă”, a spus Burleanu.

FRF va renunţa astfel la contractul cu Ţiriac Auto, firmă care până acum asigura automobilele pentru angajaţii FRF.

Afla mai multe despre: frfautoklass 

viewscnt
Articole similare