Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FRF, de partea lui Gigi Becali! ”Îţi dai seama ce ar însemna o finală de titlu CFR Cluj – FCSB pe Ghencea?”

FRF, de partea lui Gigi Becali! ”Îţi dai seama ce ar însemna o finală de titlu CFR Cluj – FCSB pe Ghencea?”

FCSB

Comentarii

FCSB are în acest an şanse la titlu, iar meciul cu trofeul pe masă ar putea să fie jucat chiar împotriva marei rivale, CFR.

După ce fanii şi jucătorii au cerut ca meciul cu CFR să fie jucat în Ghencea, Becali vrea să mulţumească pe toată lumea, dacă partida se va juca cu titlul pe masă. 

Chiar dacă cei de la CSA vor încerca probabil să oprească acest demers, Gigi Becali a anunţat că va încerca să readucă echipa în Ghencea. În acest conflict, FRF îi dă dreptate lui Gigi Becali. 

Directorul tehnic FRF, Mihai Stoichiţă, consideră că FCSB are dreptul să îşi dispute partidele în Ghencea, stadionul fiind construit din bani publici. Oficialul de la federaţie susţine că este absurd ca unei echipe să îi fie interzis accesul la stadion, deoarece arena aparţine statului. 

Mai mult decât atât, Mihai Stoichiţă crede că o potenţială ”finală” dintre FCSB şi CFR, jucată în Ghencea, ar crea o atmosferă încântătoare.

”Îţi dai seama ce ar însemna o finală de titlu CFR Cluj – FCSB pe Ghencea?”

”Astea sunt stadioane care aparţin statului, deci, beneficiază oricine are cetăţenie română. Mi se pare absurd să nu foloseşti un bun, mai ales că e scump de întreţinut. Îţi dai seama ce ar însemna o finală de titlu CFR Cluj – FCSB, pe un stadion de 38.000 de mii de locuri? Totul ar fi plin”, a transmis Mihai Stoichiţă, potrivit AS.ro.

Afla mai multe despre: fcsb-cfr-frf-ghencea 

viewscnt
Articole similare