Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FRF, decizie de ultim moment după ce Dan Petrescu a cerut diminuarea suspendării. Când se întoarce pe bancă antrenorul CFR-ului

FRF, decizie de ultim moment după ce Dan Petrescu a cerut diminuarea suspendării. Când se întoarce pe bancă antrenorul CFR-ului

CFR Cluj

Comentarii

Comisia de Recurs din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a respins, joi, recursul făcut de CFR Cluj pentru diminuarea suspendării antrenorului Dan Petrescu, anunţă site-ul lpf.ro.

După ce a ispăşit trei dintre cele patru etape de suspendare, Dan Petrescu va rămâne în tribune şi la meciul cu Gaz Metan Mediaş, de duminică.

"4. DAN PETRESCU ÎMPOTRIVA HOTĂRÂRII COMISIEI DE DISCIPLINĂ FRF – Sancţiune disciplinară – Respinge recursul ca nefondat", se precizează în comunicat.

La Giurgiu, spiritele s-au încins de la faza penaltiului prin care Radunovici a egalat la 1 pentru Astra în minutul 38. Costache (CFR) a căzut pe teren în apropierea careului Astrei după un duel cu un adversar. Colţescu a lăsat jocul să continue, dar l-a oprit după câteva secunde pentru că jucătorul clujenilor a rămas întins pe gazon. La mingea de arbitru cu care s-a reluat meciul, doar Tamaş (Astra) a fost în preajma balonului. El a trimis lung spre Bejan, care a fost jenat de Cestor. Colţescu a considerat fault în careu şi a dictat lovitură de la 11 metri.

Dan Petrescu a fost suspendat patru etape

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a fost suspendat pentru patru etape de către Comisia de Disciplină a FRF, după ce a fost trimis în tribune la meciul cu Astra Giurgiu, scor 2-3, din 31 august.

Dan Petrescu a protestat după cartonaşul galben primit de Pereira, în minutul 42. Se pare că tehnicianul l-a înjurat pe Colţescu, iar acesta i-a arătat cartonaşul roşu.

Camora a trântit în mod ostentativ o sticlă de apă în momentul în care Colţescu i-a arătat cartonaşul galben antrenorului secund al clujenilor Valeriu Bordeanu, în minutul 58. Pentru acest gest, centralul i-a arătat fundaşului al doilea galben şi l-a eliminat.

În minutul 62, Vâtcă a prins o minge centrată de Tamaş, apoi i-a dat o palmă lui Radunovici. Colţescu l-a eliminat direct pe portarul clujenilor, care a fost înlocuit de Adrian Rus. Atacantul Lacina Traore, aflat la primul meci pentru CFR Cluj, de la revenire, a părăsit terenul.

Afla mai multe despre: petrescu 

viewscnt
Articole similare