Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FRF, decizie finală pentru banca României în ziua în care lui Rădoi i-a expirat contractul! Mutare de ultim moment pentru postul de selecţioner

FRF, decizie finală pentru banca României în ziua în care lui Rădoi i-a expirat contractul! Mutare de ultim moment pentru postul de selecţioner

Echipa națională

Comentarii

Echipa naţională a României a ratat o nouă prezenţă la un turneu final, iar acum încep schimbările pe banca tehnică a tricolorilor. Contractul staff-ului condus de Mirel Rădoi a expirat pe 30 noiembrie.

Lui Mirel Rădoi i-a expirat contractul la naţionala României

Naţionala de fotbal a României a trecut din nou prin campanii de calificare la un turneu final fără să ajungă printre cele mai bune naţionale. Cu Mirel Rădoi pe banca tehnică, tricolorii au ratat prezenţa la EURO 2020, la care Bucureştiul a găzduit meciuri, şi, câteva luni mai târziu, şi prezenţa la "barajul" pentru Campionatul Mondial din 2022, după ce Germania şi Macedonia de Nord ne-au luat faţa. 

Înţelegerea dintre antrenor şi FRF a fosta valabilă doar până pe 30 noiembrie 2021, iar actualul staff tehnic s-a despărţit de Federaţia Română de Fotbal. În ciuda discuţiilor dintre părţi, în care preşedintele Răzvan Burleanu şi ceilalţi oficiali ai federaţiei au încercat să-l convingă să continue, Mirel Rădoi a rămas ferm pe poziţii. Nu continuă şi în următoarea competiţie pentru România, în Liga Naţiunilor. 

Astfel, postul de antrenor al României rămâne vacant, iar federaţia va purta negocieri cu antrenorii pe care îi are pe listă pentru a-l alege pe selecţionerul potrivit. Deşi FRF susţine că abia de pe 1 decembrie se va începe căutările, şefii fotbalului românesc au tatonat, deja, primele piste. 

Gică Hagi a discutat cu Răzvan Burleanu, dar "Regele" nu a putut accepta oferta, în timp ce Răzvan Lucescu a fost de neclintit de pe banca lui PAOK şi rămâne în Grecia.

"Da, a avut loc disucţia, săptămâna trecută, vineri. S-a petrecut, ba da. Din ce ştiu eu, nu s-a ajuns la un consens. Nu ştiu ce s-a discutat, nu am intrat în detalii. Nu s-a concretizat. A vrut un contract mai mare, nu doar pe şase luni doar pe Liga Naţiunilor. Chiar nu ştiu. Nu s-a ajuns la un numitor comun. Eu am spus că e normal ca el să primească un contract mai mare, pe o perioadă mai mare. Nu ştiu durata. Eu am mai spus, în trecut, cu un contract pe patru ani puteam face mai mult", a spus Nicolae Dică, la Telekom Sport, în urmă cu câteva zile. 

Aurel Ţicleanu, membru în Comisia Tehnică a Federaţiei Române de Fotbal, a anunţat că lista pentru a-l înlocui pe Mirel Rădoi a fost făcută şi a enumerat antrenorii luaţi în vizor de FRF. 

 

 

Afla mai multe despre: frfechipa nationalaselectioner romaniamirel radoinicolae dica 

viewscnt
Articole similare