Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FRF i-a făcut o ofertă lui Adrian Ilie: ”M-au căutat de curând”. Ce post i-a fost propus

FRF i-a făcut o ofertă lui Adrian Ilie: ”M-au căutat de curând”. Ce post i-a fost propus

FRF

Comentarii

FRF i-a făcut o ofertă lui Adrian Ilie, cel care, în ultimul deceniu, a preferat să fie o apariţie cât mai discretă.

Unul dintre cei mai mari atacanţi din istoria României, Adrian Ilie s-a concentrat pe afacerile sale după ce s-a retras - în vara lui 2005.

A colaborat atunci pentru o scurtă perioadă cu FCSB, a fost impresar, după care a încercat să-şi ducă viaţa cât mai departe de ochii publicului. Însă el ar fi putut reveni în lumina reflectoarelor.

Adrian Ilie, ofertat de FRF: ”M-au căutat de curând”

Ajuns la 47 de ani, Adrian Ilie ar fi putut reveni în atenţia publicului. Fostul atacant al Valenciei susţine că a fost ofertat de Federaţia Română de Fotbal. Chiar de mai multe ori.

Însă ”Cobra” n-a fost încântat de perspectiva de a reveni în fotbal şi spune că a refuzat:

”(Dacă a fost căutat de FRF) De multe ori şi chiar de curând, dar am refuzat politicos. (Pentru ce post?) Manager, ceva în zona asta. Dar, cum spuneam, am refuzat”, a dezvăluit Adrian Ilie pentru PlaySport.

Cu 55 de selecţii la naţională şi 13 goluri, Adrian Ilie a fost unul dintre cei mai talentaţi atacanţi români. Perioada sa de glorie a atins-o la Valencia, unde a jucat între 1997 şi 2002, timp în care a câştigat titlul de campion al Spaniei.

Însă cariera lui Adrian Ilie a fost marcată de accidentări grave, lucru care l-a împiedicat să atingă un nivel şi mai ridicat de atât. De altfel, s-a retras la doar 31 de ani, după o accidentare periculoasă la gleznă.

Afla mai multe despre: adrian ilie 

viewscnt
Articole similare