Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FRF încearcă o mişcare surprinzătoare. Vor să naturalizeze un jucător de la PSG. A avut loc deja o întâlnire

FRF încearcă o mişcare surprinzătoare. Vor să naturalizeze un jucător de la PSG. A avut loc deja o întâlnire

Stranieri

Comentarii

FRF încearcă să-l naturalizeze pe Virgiliu Postolachi, un jucător de 18 ani care joacă la echipa a doua a lui PSG şi este văzut drept o mare speranţă. Tânărul atacant este de naţionalitate moldovenească, are şi cetăţenie franceză, dar nu şi română.

Şefii FRF încearcă o mutare interesantă în această perioadă. Potrivit RMC Sport, oficialii de la Casa Fotbalului încearcă să-l naturalizeze pe Virgiliu Postolachi, un atacant de 18 ani. Acesta joacă la echipa secundă a lui PSG, acolo unde a fost promovat în acest sezon, după ce anul trecut a ieşit campion cu echipa sub 17 ani a PSG-ului. Virgiliu Postolachi este văzut drept un jucător foarte talentat şi recent a semnat primul contract de profesionist.

Marea problemă pentru FRF este că Postolachi este născută în Republica Moldova şi are şi paşaport francez, dar nu are cetăţenie română. Cei de la RMC Sport susţin că jucătorul a fost zilele trecute la Bucureşti, unde a discutat cu oficialii FRF despre naturalizare.

Conducerea Federaţiei i-a promis că-l va integra în primă fază în naţionala U20 - despre care Răzvan Burleanu a anunţat că urmează să fie înfiinţată. FRF încearcă acum să-i obţină cetăţenia română şi mizează pe faptul că procedurile în acest sens sunt simplificate pentru locuitorii din Republica Moldova.

Potrivit RMC Sport, nu este exclus ca Postolachi să fie selecţionat şi la loturile de juniori ale Franţei.

Afla mai multe despre: psgvirgiliu postolachifrf 

viewscnt
Articole similare