Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FRF negociază cu selecţionerul dorit! Discuţiile au fost confirmate. Ultimele informaţii după ce Mirel Rădoi a anunţat că pleacă | EXCLUSIV

FRF negociază cu selecţionerul dorit! Discuţiile au fost confirmate. Ultimele informaţii după ce Mirel Rădoi a anunţat că pleacă | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Secundul naţionalei României, Nicolae Dică, a oferit ultimele informaţii despre banca naţionalei României. Federaţia Română de Fotbal nu doreşte să fie luată prin surprindere, în noiembrie, înainte de un posibil "baraj" pentru turneul final, şi a demarat discuţii cu selecţionerul Mirel Rădoi.

FRF discută cu Mirel Rădoi după ce a anunţat că pleacă

FRF vrea să lămurească situaţia băncii tehnice, înainte de meciurile cu Islanda şi Liechtenstein, care îi pot duce pe tricolori la "barajul" pentru Campionatul Mondial din 2022. Poziţia conducătorilor fotbalului românesc e clară, aşa cum a anunţat directorul tehnic Mihai Stoichiţă: naţionala trebuie să continue cu Mirel Rădoi!

Nicolae Dică a confirmat că şefii de la FRF negociază cu Mirel Rădoi: "Mirel are nişte discuţii cu conducerea. Cu mine nu s-a purtat vreo discuţie şi vom vedea ce se va întâmpla după cele două jocuri. Avem cele două jocuri şi trebuie să le câştigăm că să reuşim să ne îndeplinim obiectivul.

Toţi jucătorii au fost surprinşi (n.r. - după ce Mirel Rădoi a anunţat că pleacă), dar mai avem două meciuri foarte importante pe care trebuie să le câştigăm şi trebuie să ne gândim numai la treaba asta. E important că joacă meci de meci la echipele lor şi asta e foarte important, pentru că vin cu un moral bun la naţională", a declarat secundul naţionalei României pentru Telekom Sport. 

Apoi, secundul naţionalei a fost informat despre declaraţia lui Mihai Stoichiţă, care a susţinut că FRF nu ia în calcul un alt selecţioner: "Înseamnă că are încredere în discuţiile avute cu Mirel. Important e că în momentrul când foarte multe persoane ne contestau, aveam încredere în munca pe care o depuneam în fiecare zi şi în lotul pe care îl aveam la dispoziţie şi iată că acest lucru ne-a dat dreptate, că putem face o echipă naţională puternică.

(n.r. - Cine îl poate întoarce pe Rădoi?) S-au întâmplat foarte multe momente de genul ăsta când jucătorii au întors antrenorul", a mai spus Nicolae Dică. 

Tricolorii sunt pe locul secund în grupa de calificare la turneul final şi au prima şansă să joace "finalele" pentru Campionatul Mondial, după ce au învins Armenia cu 1-0. 

Programul naţionalei României în noiembrie

  • Joi, 11 noiembrie: România – Islanda, ora 21:45 – Stadion Steaua (Bucureşti)
  • Duminică, 14 noiembrie: Liechtenstein – România, ora României 19:00 – Stadion Rheinpark (Vaduz)

 

Afla mai multe despre: mirel radoiechipa nationalamihai stoichitarazvan burleanuromania campionatul mondial de fotbal 

viewscnt
Articole similare