Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FRF pregăteşte schimbări în Cupa României! ”Dacă modificăm formatul, din vară să-l vedem împlementat!”

FRF pregăteşte schimbări în Cupa României! ”Dacă modificăm formatul, din vară să-l vedem împlementat!”

Cupa României

Comentarii

Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, a vorbit într-o conferinţă de presă despre mai multe subiecte.

FRF vrea să demareze un proiect pentru a schimba Cupa României. Răzvan Burleanu a precizat că se doreşte o optimizare a competiţiei, iar acum, va avea loc un proiect de cercetare, pentru ca schimbările să fie posibile. Burleanu îşi doreşte să aducă mai mulţi oameni pe stadion, o creştere a audienţelor la TV şi o creştere a veniturilor din sponsorizări. 

”Un subiect important aflat azi pe ordinea de zi face referire la optimizirea formatului competiţional al Cupei României. Provocarea pe care o avem în fotbal e de a obţine o poziţie mai bună în fotbalul european la nivel de cluburi. Din păcate, avem o singură echipă care ne reprezintă la nivel european inter-cluburi. De aceea, ce ne dorim mult, în Cupa României, e să îmbunătăţim performanţa sportivă a cluburilor. Pentru asta, vom reuşi să producem o satisfacţie mai mare a fanilor şi a tuturor suporterilor din jurul cluburilor noastre, să creştem interesul consumatorilor. Clubul va fi mai atractiv pentru sponsori, veniturile vor permite să îmbunătăţească performanţa sportivă. 

Azi, în Comitetul Executiv, am luat decizia de a demara acest proces de colectare de date şi de consultare cu toţi actorii din fotbalul românesc. Mă refer la management, jucători, antrenori, fani, sponsori, deţinărori de drepturi TV, administraţia FRF, asociaţiile judeţene de fotbal. 

O structură optimizată a Cupei României, aşa cum ne dorim să avem, îşi propune să aducă mai mulţi spectatori pe stadioane, o creştere a audienţelor TV şi creşterea veniturilor din sponsorizări şi un sprijin pentru cluburi. Noua structură va ţine cont de modificările de la nivel european. Avem Conference League, urmează şi alte schimbări în Europa. În februarie, vom prezenta concluzii în privinţa cercetării”, a spus Răzvan Burleanu.

Luaţi în calcul modificarea formatului, a premiilor? ”Ca să modificăm premiile, trebuie să modificăm formatul competiţional. Formatul e important, suntem deschişi oricărei variante. Azi am demarat procedura de colectare de date, alături de parteneri. Dacă modificăm formatul, din vară să-l vedem împlementat”, a spus preşedintele FRF.

Afla mai multe despre: frf-răzvan burleanu-cupa româniei 

viewscnt
Articole similare