Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FRF s-a reorientat şi s-ar fi înţeles cu noul selecţioner al naţionalei României! Când ar urma să semneze contractul

FRF s-a reorientat şi s-ar fi înţeles cu noul selecţioner al naţionalei României! Când ar urma să semneze contractul
Comentarii

Răsturnare de situaţie, cu aproximativ două săptămâni înainte de termenul limită anunţat de Dan Petrescu. Federaţia Română de Fotbal s-ar fi înţeles cu Adrian Mutu, pentru postul de selecţioner.

Adrian Mutu, noul selecţioner al României?

Oficialii FRF au anunţat public că au negociat cu Gică Hagi, Răzvan Lucescu şi Dan Petrescu, pentru ca tricolorii să aibă un nou selecţioner, după plecarea lui Mirel Rădoi, cel care a ratat prezenţa la EURO 2020 şi "barajul" pentru Campionatul Mondial din 2022. 

Primele două variante au picat din start. Apoi, Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă s-au dus spre Cluj, pentru a-l convinge pe Dan Petrescu să preia banca tehnică. 

Se pare că şi această variantă a picat. Astfel, conducătorii fotbalului românesc au apelat la o variantă facilă. 

Conform As.ro, Adrian Mutu este alesul FRF. Fostul mare atacant al naţionalei României s-ar fi înţeles cu conducerea şi ar urma să semneze contractul în decursul următoarelor 10 zile. 

Nelu Varga nu ar fi fost dispus să-l piardă pe "Bursuc" fără a primi banii de pe urma clauzei de reziliere. 

Pentru Adrian Mutu, prima provocare în noua funcţie va fi în martie, ca mai apoi să conducă naţionala în Liga Naţiunilor. 

El urmează să fie promovat la naţionala de seniori, pe acelaşi model folosit în cazul lui Mirel Rădoi, care a fost adus pe bancă, după EURO U21, când a ajuns în semifinale. 

Adrian Mutu a negociat, în această perioadă, şi cu Kisvarda, echipă care se bate pentru titlu în Ungaria, în acest sezon. 

Afla mai multe despre: mutuburleanuadrian mutu selectioner romania 

viewscnt
Articole similare