Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FRF, sancţiune dură după ce ASU Poli Timişoara s-a retras de pe teren la meciul cu UTA Arad

FRF, sancţiune dură după ce ASU Poli Timişoara s-a retras de pe teren la meciul cu UTA Arad

Fotbal intern

Comentarii

Comisia de Disciplină a FRF a sancţionat clubul ASU Poli Timişoara cu pierderea meciului cu UTA la masa verde, cu retragerea a trei puncte din clasament şi cu o penalitate sportivă de 79.500 de lei, după ce jucătorii bănăţeni au părăsit terenul, în minutul 61 al partidei.

"În baza art. 79/6 din RD, clubul ACS ASU Politehnica Timişoara se sancţionează conform art. 34 din RD cu Forfait (3-0 în favoarea echipei AFC UTA Arad), scăderea a 3 (trei) puncte din clasament şi i se aplică o penalitate sportivă de 79.500 lei", anunţă FRF.

În urma acestei decizii, ASU rămâne pe locul 7 în clasamentul Ligii a II-a cu 48 de puncte, iar UTA urcă de pe locul 11 pe locul 9, cu 44 de puncte.

Meciul UTA - ASU Poli Timşoara, disputat, la 24 aprilie, la Şiria, în etapa a XXXI-a a Ligii a II-a, a fost oprit în minutul 61, la scorul de 0-0, după ce jucătorii oaspeţi au părăsit terenul.

Partida a început cu o întârziere de aproape zece minute, din cauza faptului că numeroşi suporteri timişoreni nu au fost lăsaţi să intre pe teren. Jandarmii au considerat că numai 70 din aproximativ 300 ar fi trebuit să aibă acces pe arenă.

Toţi fanii echipei Poli au rămas în afara arenei şi şi-au încurajat de acolo favoriţii. În semna de solidaritate, şi suporteri arădeni au rămas în afara stadionului

În minutul 60, jucătorii timişoreni au refuzat să mai evolueze în semn de protest faţă de interzicerea accesului propriilor suporteri şi au ieşit de pe teren. La scurt timp, arbitrul de centru Florin Mazilu a fluierat sfârşitul partidei.

Afla mai multe despre: asu poli timisoarauta aradfrfliga 2 

viewscnt
Articole similare