Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FRF şi LPF, ”surprinse” de Untold. Cei de la Concordia n-au mai găsit locuri de cazare în Cluj. Unde au fost nevoiţi să doarmă

FRF şi LPF, ”surprinse” de Untold. Cei de la Concordia n-au mai găsit locuri de cazare în Cluj. Unde au fost nevoiţi să doarmă

Superliga

Comentarii

FRF şi LPF n-au ţinut cont de Festivalul Untold şi fotbalul din Cluj a fost dat peste cap. Cei de la Concordia Chiajna au fost nevoiţi să se cazeze în apropiere de oraşul Dej, deoarece în Cluj toate unităţile de cazare sunt ocupate de cei care asistă la festival.

Atât ”U” Cluj, cât şi CFR Cluj au fost programate să joace acasă în week-end, deşi se ştia de un an de zile că în această perioadă se va desfăşura Festivalul Untold, care atrage zeci de mii de turişti. Din această cauză, Universitatea Cluj a fost nevoită să joace la Târgu Mureş meciul cu Metaloglobus, din prima etapă a Ligii a 2-a, deoarece Cluj Arena a fost închiriată pentru concerte.

Probleme mari au fost şi la meciul dintre CFR Cluj şi Concordia Chiajna. Oaspeţii n-au mai găsit în Cluj vreun hotel în care să se cazeze, astfel că au fost nevoiţi să meargă până aproape de Dej, la aproximativ 50 de kilometri distanţă. FRF şi LPF ar fi putut rezolva aceste probleme dacă ar fi ţinut cont de Untold şi ar fi programat ca cele două echipe să joace în deplasare.

Afla mai multe despre: untoldcfr cluju clujliga 1 

viewscnt
Articole similare