Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FRF, "trezită" după o nouă ratare a calificării naţionalei: "Ei să stea cu mâinile în sân şi să beneficieze de această muncă făcută de cluburi..."

FRF, "trezită" după o nouă ratare a calificării naţionalei: "Ei să stea cu mâinile în sân şi să beneficieze de această muncă făcută de cluburi..."

Echipa națională

Comentarii

Preşedintele Farului Constanţa, Gică Popescu, cere un proiect în care să fie implicate mai multe părţi, printre care şi Federaţia Română de Fotbal.

Gică Popescu, despre situaţia fotbalului românesc

Oficialul Farului a ajuns la aceeaşi concluzie cu Gică Hagi, care a cerut un proiect pe 10 ani pentru fotbalul românesc. De asemenea, Gică Popescu le-a transmis şefilor de la FRF să nu se bazeze doar pe cluburi pentru creşterea nivelului. 

"Uitaţi-vă la Germania ce a făcut după turneul final din Belgia şi Olanda, unde au fost cu noi în grupă şi au făcut un singur punct. Ce a făcut Germania după aceea? Uitaţi-vă la Spania, Belgia. Uitaţi-vă ce se întâmplă în Ungaria, exemple sunt. 

Nu se poate redresa fotbalul românesc decât dacă se face un proiect naţional în care să fie implicate mult mai multe instituţii, nu doar FRF. E vorba doar de viziune a FRF-ului. 

Ei să stea cu mâinile în sân şi să beneficieze de această muncă făcută de cluburi... Nu poţi să stai cu mâinile în sân când de 24 de ani nu te-ai calificat la Campionatul Mondial şi alţi nu ştiu câţi ani la EURO, nu se poate", a declarat Gică Popescu pentru Telekom Sport. 

Reprezentativa României a ratat calificarea la barajul pentru Cupa Mondială, încheind pe locul 3 grupa J a preliminariilor europene. România a învins cu 2-0 Liechtenstein, în deplasare, însă şi Macedonia de Nord s-a impus, scor 3-1 în faţa Islandei, astfel că a ajuns la baraj.

 

Afla mai multe despre: gica popescufrfechipa nationala 

viewscnt
Articole similare