Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FRG îl aşteaptă pe Marian Drăgulescu la lotul olimpic şi îi cere acestuia să-şi reconfirme poziţia de campion pe care o deţine prin performanţe sportive

FRG îl aşteaptă pe Marian Drăgulescu la lotul olimpic şi îi cere acestuia să-şi reconfirme poziţia de campion pe care o deţine prin performanţe sportive

Gimnastică

Comentarii

Federaţia Română de Gimnastică a reacţionat la declaraţiile făcute de Marian Drăgulescu cu privire la alegerea Preşedintelui Federaţiei Române de Gimnastică.

Bucureşti, 22 martie 2018 – În urma comunicatului de presă transmis de sportivul Marian Drăgulescu, ce conţine opinia juridică a Societăţii Civile de Avocaţi SĂVESCU & ASOCIAŢII cu privire la alegerea Preşedintelui Federaţiei Române de Gimnastică, precizăm următoarele:

Tribunalul Bucureşti, prin Comunicarea Hotărârii Civile nr. 29 Fed // 15.11.2017 a validat alegerea Andreei Răducan în calitate de Preşedinte al FRG, confirmând astfel legalitatea alegerilor.

Cu ocazia şedinţei Comitetului Executiv al FRG, din data de 19 martie 2018, Federaţia Română de Gimnastică a transmis documente şi clarificări referitoare la informaţiile solicitate de către sportivul Marian Drăgulescu. În cazul în care mai sunt necesare alte clarificări, federaţia îl invită pe Marian Drăgulescu la o nouă şedinţă de Comitet Executiv, în data de 27 martie 2018.

Totodată, Federaţia Română de Gimnastică îl aşteaptă pe Marian Drăgulescu la lotul olimpic, pentru a reconfirma prin performanţe sportive poziţia de campion pe care o deţine.

Afla mai multe despre: federatia romana de gimnasticamarian dragulescu,  

viewscnt
Articole similare