Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Frig, foarte, foarte frig!” Cicâldău, prima impresie despre Ouzounidis: ”Am avut două zile de pregătire cu el”

”Frig, foarte, foarte frig!” Cicâldău, prima impresie despre Ouzounidis: ”Am avut două zile de pregătire cu el”
Comentarii

Formaţia Universitatea Craiova s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, învingând, joi, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa FC Botoşani, în optimile competiţiei.

Jucătorii Craiovei s-au declarat fericiţi după calificarea obţinută în faţa echipei FC Botoşani. Cicâldău, cel care a adus calificarea formaţiei din Bănie a explicat:

”Suntem fericiţi pentru că am zis că trebuie să venim aici să obţinem calificarea indiferent de condiţiile de aici şi de jocul nostru.  Foarte, foarte frig, terenul îngheţat. Ne bucurăm că am obţinut calificarea şi zic că am meritat.  Bineînţeles că încercăm să câştigăm ambele trofee. Am avut două zile cu dânsul de pregătire, cu siguranţă vom avea mai mult timp să pregătescă dânsul.” a spus Alexandru Cicâldău, la finalul jocului. Mijlocaşul oltenilor a fost singurul marcator al meciului.

Formaţia Universitatea Craiova s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, învingând, joi, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa FC Botoşani, în optimile competiţiei. Partida a fost arbitrată de Marcel Bârsan.

Afla mai multe despre: cicâldău 

viewscnt
Articole similare