Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Frumoasa Alexa Dellanos nu s-a lăsat impresionantă de sportivii din NBA şi NHL: ”Bărbatul meu are o altă tipologie!”

Frumoasa Alexa Dellanos nu s-a lăsat impresionantă de sportivii din NBA şi NHL: ”Bărbatul meu are o altă tipologie!”galerie foto

Diverse

Comentarii

Alexa Dellanos este una dintre cele mai fierbinţi apariţii de pe reţelele de socializare. Aproape 2 milioane de urmăritori se întrec în like-uri pe Instagram pentru a răspunde provocărilor ei.

”Barbie a fitness-ului” aşa cum este ea supranumită de americani, Alexa Dellanos este urmărită de 1.9 milioane de followers pe Instagram. Postările ei atrag atenţia la fiecare pas, iar presa din State scrie că foarte multe personalităţi din showbiz-ul american au încercat să o cucerească.

Printre ei, nume celebre din baschet, hochei sau fotbal american, adică personaje importante din NBA, NHL sau NFL, cele mai urmărite competiţii din Statele Unite. Fără succes, pentru că Alexa nu se lasă uşor cucerită: ”Bărbatul care mă va cuceri trebuie să fie sigur pe el, romantic şi spontan. Pare o specie rară, dar sunt sigură există” mărturiseşte ”Barbie” pe reţelele de socializare. Americanii scriu totuşi că Jimmy Garappolo, starul lui San Francisco 49ers ar fi avut mai mult succes, deşi atât quarterback-ul cât şi Alexa au negat relaţia.

Recent, ea a postat câteva imagini din ultima sa vacanţă, iar admiratorii săi s-au întrecut din nou în complimente.

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO INCENDIARĂ 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexa Dellanos (@alexadellanos) on

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: alexa dellanos 

viewscnt
Articole similare