Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fulham a transferat un jucător care a fost dorit de Chelsea, Manchester City, Napoli şi FC Sevilla

Fulham a transferat un jucător care a fost dorit de Chelsea, Manchester City, Napoli şi FC Sevilla

Premier League

Comentarii

Nou-promovată in Premier League, Fulham a reuşit să-l transfere pe Jean-Michael Seri, fotbalist care trezise şi interesul unor echipe ca Chelsea, Manchester City, Napoli sau FC Sevilla.

Mijlocaşul ivorian în vârstă de 26 de ani a semnat un contract valabil până în 2022 cu gruparea de pe Craven Cottage, care păstrează şi o opţiune de extindere a acordului cu încă un an.

"A fost o zi lungă pentru mine (n.r ieri), dar mă bucur că totul s-a rezolvat într-un final. Sunt fericit că am semnat cu Fulham şi că voi începe o nouă aventură în cariera mea. Sper ca totul să meargă bine!" a mărturisit Seri, în primul său interviu în Anglia, acordat site-ului oficial al clubului londonez. Jean-Michael Seri este un mijlocaş central ce măsoară 1.68 de centimetri şi care s-a remarcat în ultimele două sezoane în Ligue 1, pe Allianz Rivera.

Internaţionalul ivorian poate evolua atât ca mijlocaş defensiv, cât şi ca mijlocaş box-to-box, iar principalele sale calităţi sunt agresivitatea, mobilitatea şi intuitivitatea. Un excelent pasator, Seri a fost multa vreme si pe lista lui Pep Guardiola, un antrenor îndrăgostit de abilităţile tehnice ale fotbalistului african. De altfel, Seri a adunat în trei sezoane la Nice nu mai puţin de 27 de pase decisive în toate competiţiile.

În cariera sa, Jean-Michael Seri a mai evoluat la ASEC Mimosas (prima ligă din Coasta de Fildeş), Porto B, Pacos de Ferreira si Nice. Din 2015 joacă pentru naţionala ţării sale pentru care a marcat un singur gol. Fulham plăteşte pentru Seri impresionanta sumă de 25 de milioane de lire sterline. Tot de la Nice, Fulham l-a adus zilele trecute pe Maxime Le Marchand, un fundaş în vârstă de 28 de ani.

 

Afla mai multe despre: jean-michael serinicefulham 

viewscnt
Articole similare