Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fulham - Derby. Cotă interesantă de 1.90 la acest meci

Fulham - Derby. Cotă interesantă de 1.90 la acest meci

Pariuri sportive

Comentarii

Ponturi pariuri Fulham - Derby Anglia 14.05.2018. Fulham a devenit favorită certă la accederea în finala barajului de promovare după victoria cu 1-0 din tur. Casele de pariuri o cotează cu prima şansă şi în acest meci.

Ponturi pariuri Fulham - Derby Anglia 14.05.2018

Returul de pe Craven Cottage pleacă de la scorul de 1-0 pentru oaspeţi. Cameron Jerome a marcat singurul gol al meciului din tur, în minutul 34. A fost prima victorie a lui Derby în acest sezon în faţa celor de la Fulham. Echipa lui Slavisa Jokanovic a câştigat patru puncte din cele două dueluri directe din sezonul regulat: 1-1 pe teren propriu şi 2-1 în deplasare. Remizele au fost cele mai dese în meciurile de pe Craven Cottage – au fost şase în ultimele opt meciuri.

Cele mai mari cote şi mii de transmisiuni live sunt pe betano.com. Deschide chiar astăzi un cont!

Ponturi pariuri Fulham - Derby Anglia 14.05.2018

Dublă campioană a Angliei, pe la începutul anilor 70, Ponturi pariuri azi. Derby County se chinuie de zece ani să revină pe prima scenă a fotbalului englez. În 2014 şi 2016 a mai avut ocazia să promoveze, dar nu a reuşit să treacă de playoff. Acum a terminat pe locul 6 în sezonul regulat şi a prins ultimul loc de playoff. Echipa are o serie de patru meciuri fără înfrângere, cu tot cu meciul din turul semifinalei de playoff. Au mai fost două victorii, 3-1 cu Cardiff City şi 4-1 cu Barnsleru, respectiv o remiză, 1-1 cu Aston Villa.

Fulham - Derby Sub 2,5 @ 1.90

Afla mai multe despre: fulhamderbyangliachampionship 

viewscnt
Articole similare