Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fundaş din Superligă, propus la FCSB. ”E mai tehnic decât Chiricheş”

Fundaş din Superligă, propus la FCSB. ”E mai tehnic decât Chiricheş”

Fotbal

Comentarii

FCSB a rămas în trei fundaşi centrali de meserie valizi, după ce Vlar Chiricheş s-a accidentat şi se preconizează că ar putea reveni abia în 2024.

Denis Haruţ, Joyskim Dawa şi Siyabonga Ngezana sunt cei trei fundaşi centrali pe care FCSB îi are în lot, valizi. De asemenea, pe acea poziţie mai pot juca Ovidiu Popescu şi Mihai Lixandru, proveniţi din mijlocaşi defensivi.

Valeriu Iftime, o nouă propunere pentru Gigi Becali

Patronul celor de la FC Botoşani, Valeriu Iftime, este sigur că are în echipă un fotbalist cel puţin la fel de valoros precum Vlad Chiricheş. Ba chiar mai bun decât fostul fundaş de de la Tottenham, Napoli sau Sassuolo.

Este vorba despre nigerianul Junior Pius, un fotbalist pe care Valeriu Iftime îl consideră pregătit pentru a face pasul spre FCSB. Bineînţeles, în schimbul unei sume considerate corecte de ambele părţi.

Junior nu este fundaş stânga este fundaş central. Are toate calităţile unui fundaş central, îi trebuie doar atenţie şi concurenţă. Decât Chiricheş, era mai bun Pius. La aceeaşi valoare financiară, alegi valoarea tehnică mai bună.

Şi Haruţ e un fundaş bun. Mi s-a reproşat că ce caută Oaidă la FCSB. Păi Oaidă dacă joacă, poate deveni un jucător important pentru orice echipă din România.

Uitaţi cine e Oaidă, este fotbalist, are calităţi, dar trebuie să joace. Dawa dacă caută încredere şi vede că are un spate un suport, este un jucător extraordinar

Îl dau pe Pius, la un moment dat. Dawa merita un milion, dar am eu inima bună”, a declarat Valeriu Iftime, conform fanatik.ro.

În ultimii ani, Gigi Becali a cumărat de la FC Botoşani jucători în valoare de 4.000.000 de euro. Cel mai important a fost Olimpiu Moruţan, de pe urma căruia moldovenii au primit 1.200.000 de euro.

Cine este Junior Pius?

Junior Pius este un fundaş central de 27 de ani, măsoare 1,93 metri şi este cotat la 700.000 de euro pe transfermarkt.de.

FC Botoşani l-a adus liber de contract în martie 2023, după ce acesta s-a despărţit de belgienii de la Royal Antwerp.

  • În cariera sa, Pius a mai evoluat pentru Port  B, Aves, Tondela, Pacos Ferreira, Sint-Truiden şi Antwerp.

Afla mai multe despre: valeriu iftimejunior piusgigi becali 

viewscnt
Articole similare