Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fundaşul care şi-a adus aminte de FCSB: ”Am luptat contra lor şi am câştigat”

Fundaşul care şi-a adus aminte de FCSB: ”Am luptat contra lor şi am câştigat”

UEFA Europa League

Comentarii

Villarreal are meci decisiv pentru calificarea în primăvara Europa League, cu Spartak Moscova. Cu această ocazie, fundaşul Jaume Costa şi-a adus aminte că ”Submarinul galben” a mai trecut printr-o astfel de situaţie, în 2016, când s-a calificat în ultima etapă, după un meci cu FCSB.

Villarreal este pe primul loc în grupă, înainte de ultima etapă, dar diferenţa faţă de ultima poziţie este de doar două puncte. În această etapă, Villarreal joacă împotriva lui Spartak Moscova - locul 4 în grupă - iar un succes ar însemna calificarea în 16-imile Europa League. Un eşec ar complica însă foarte mult situaţia pentru Villarreal.

Jaume Costa, fundaş stânga la Villarreal, spune că meciurile decisive sunt foarte interesante. Fundaşul de 30 de ani a oferit un exemplu din 2016, când Villarreal a fost în grupă cu FCSB. Atunci, în ultima etapă, spaniolii aveau nevoie de victorie pentru a se califica în primăvara Europa League. În cazul în care ar fi pierdut, FCSB s-ar fi calificat mai departe. Însă Villarreal s-a impus cu 2-1.

”Este un meci frumos, deoarece e ca o finală. Îmi aduc aminte de meciurile contra Stelei, împotriva căreia am luptat, de asemenea, pentru calificare şi am câştigat. Trebuie să dăm tot ce avem mai bun pentru club şi pentru această echipă şi să le arătăm oamenilor că obiectivele rămân aceleaşi”, a declarat Jaume Costa pentru levante-emv.com.

Afla mai multe despre: villarrealfcsbeuropa leaguespartak moscova 

viewscnt
Articole similare