Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fundaşul central dorit insistent de Gigi Becali a semnat. Înlocuitorul lui Planic la FCSB, împrumutat până la finalul sezonului

Fundaşul central dorit insistent de Gigi Becali a semnat. Înlocuitorul lui Planic la FCSB, împrumutat până la finalul sezonuluigalerie foto

Fotbal

Comentarii

Chiar dacă perioada de transferuri din Serbia s-a finalizat închis vineri, cluburile au permisiunea de a-şi vinde jucătorii în străinătate. Aşa a ajuns unul dintre cei mai promiţători tineri jucători din Serbia, dorit în trecut de Gigi Becali la FCSB, să fie transferat în MLS.

Fundaşul central sârb, Ranko Veselinovic, care va împlini în luna martie 21 de ani, de la Vojovodina Vovi Sad, a semnat cu formaţia canadiană din MLS, Vancouver Whitekaps, patronată de legendarul jucător de baschet Steve Nash, un împătimit al fotbalului. Pentru că a investit deja nouă milioane de euro în transferuri, Vancouver s-a folosit de un tertip folosit tot mai des în fotbalul mondial. Veselinovic a fost luat imprumutat pentru un sezon, iar din iarna viitoare i se activează un contract pe patru sezoane.

Rămâne de văzut care este suma pentru care cele două cluburi, Vojvodina şi Vancouver, s-au înţeles în schimbul jucătorul. În 2018, Steaua Roşie Belgrad şi FCSB s-au arătat interesate de transferul lui Veselinovic, însă nu s-au apropiat de pretenţiile clubului din Novi Sad. Aceştia se aşteptau să primească în schimbul lui Veselinovic aproximativ 2 milioane de euro.

Becali n-a vrut să audă şi l-a pierdut. Un nou transfer ratat de FCSB

La acea vreme, Gigi Becali şi-ar fi dorit ca Ranko Veselinovic să-l înlocuiască pe conaţionalul Bogdan Planic, cel care avea mai multe oferte din Vestul Europei, în special din Germania. Conform presei din Serbia, Gigi Becali ar fi înaintat o ofertă de 1.2 milioane de euro, însă conducerea celor de la Vojvodina a cerut 2 milioane de euro, iar înţelegerea a picat definitiv. Mihai Stoica şi Nicolae Dică au fost cei care au insistat pentru tânărul fundaş central.

  • Cota de piaţă a lui Ranko Veselinovic, conform Transfermarkt, este de 1.7 milioane de euro
  • Ranko Veselinovic a bifat meciuri pentru naţionalele de juniori şi tineret ale Serbiei, U16, U17, U18, U19, U21

Afla mai multe despre: fotbalfcsb 

viewscnt
Articole similare