Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fundaşul dorit insistent de Becali la FCSB s-a operat. Ce a păţit Bradley de Nooijer

Fundaşul dorit insistent de Becali la FCSB s-a operat. Ce a păţit Bradley de Nooijer

FCSB

Comentarii

FC Viitorul a anunţat că fundaşul Bradley de Nooijer a fost operat de apendicită şi îşi va relua activitatea “cât mai curând”, evoluţia postoperatorie fiind bună.

De Nooijer a acuzat unele probleme medicale la finalul partidei din deplasare cu Sepsi Sfântu Gheorghe, din etapa a patra a Ligii I. În urma investigaţiilor, s-a stabilit diagnosticul de apendicită acută.

Jucătorul a fost supus unei intervenţii chirurgicale laparoscopic, pentru a-şi relua mai rapid şi activitatea. Intervenţia a avut loc la o clinică privată.

De Nooijer, dorit insistent de Becali la FCSB

În această vară, principala ţintă a lui Gigi Becali pentru un transfer la FCSB a fost Bradley de Nooijer. În urma plecării lui Junior Morais la Gaziantep Gazişehir, patronul roş-albaştrilor a căutat să aducă un nou fundaş stânga, după ce Momcilovic şi Stan s-au accidentat şi au ratat pregătirea de vară.

Astfel, Gigi Becali s-a înţeles, iniţial, cu Gheorghe Hagi pentru aducerea fundaşului olandez, însă transferul a picat în momentul în care Bradley de Nooijer a refuzat o eventuală mutare la FCSB.

Afla mai multe despre: de nooijerfc viitorul 

viewscnt
Articole similare