Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fundaţia Ţiriac şi Ţiriac Auto susţin canotorii români printr-un parteneriat demarat cu Federaţia Română de Canotaj

Fundaţia Ţiriac şi Ţiriac Auto susţin canotorii români printr-un parteneriat demarat cu Federaţia Română de Canotaj

Diverse

Comentarii

Fundaţia Ţiriac şi Tiriac Auto, distribuitor autorizat Ford, au lansat marţi, 2 martie, un parteneriat cu Federaţia Română de Canotaj. Prin intermediul acestuia, Fundaţia Tiriac şi Ţiriac Auto îşi exprimă susţinerea în dezvoltarea sportului în România şi încurajează practicarea acestuia, punând la dispoziţia Federaţiei Române de Canotaj cinci autovehicule şi suport financiar.

“Încă din grădiniţă copiii ar trebui să înveţe să practice sport, să înveţe ce este o vâslă, cum să o ţină şi cum să se joace în apă. Dacă noi nu facem nimic în această direcţie, vă spun că în 50 de ani nu o să avem decât excepţii în sport, dar o ţară nu poate trăi doar din excepţii. O ţară trebuie să-şi crească sportivii de mici. Prin intermediul acestui parteneriat, Fundaţia Ţiriac şi Ţiriac Auto pun la dispoziţia Federaţiei nu doar cele cinci maşini, dar şi suportul necesar pentru a susţine canotorii din România. Suntem onoraţi de această asociere pentru că înainte de toate este un parteneriat care îi ajută pe sportivi şi care încurajează sportul românesc. Sportivii sunt ambasadorii României şi este mai mult decât necesar să îi sprijinim şi să îi încurajăm pentru a continua să obţină performanţe care să crească vizibilitatea ţării noastre”, a declarat Ion Ţiriac.

“Suntem mândri şi entuziasmaţi că Ţiriac Auto porneşte la un nou drum şi avem posibilitatea de a sprijini canotajul - un sport cu un trecut plin de realizări, un simbol al excelenţei sportive româneşti. Dorim mult succes echipei naţionale şi Federaţiei în toate competiţiile ce vor urma, cu rezultate pe măsura efortului imens pe care îl depun”, a declarat Marius Marian, CEO Ţiriac Auto.

Cele cinci modele auto care vor fi puse la dispoziţia Federaţiei Române de Canotaj constă în 3 unităţi Ford Ecosport şi 2 unităţi Ford Transit Custom.

“Canotajul este unul dintre sporturile care au adus întotdeauna bucurii românilor şi suntem onoraţi că Ford şi partenerii noştri de la Ţiriac Auto susţin Federaţia Română de Canotaj şi pe sportivii ei, cu atât mai mult cu cât  unul dintre vehiculele pe care urmează să le conducă, şi anume modelul EcoSport, este produs la fabrica noastră din Craiova. Le dorim canotorilor români mult succes în viitor şi performanţe pe cele mai importante scene ale acestui sport”, a declarat Roxana Capată, Director General al Companiei Naţionale de Vânzări Ford România.

Cele cinci autovehicule care fac obiectul parteneriatului de mobilitate vor fi utilizate de către reprezentanţii federaţiei, care sunt implicaţi activ în organizarea în bune condiţii a competiţiilor naţionale şi internaţionale de canotaj şi în acelaşi timp vor fi folosite pentru deplasările echipelor la concursuri.

”Mă bucură să pot anunţa noul parteneriat de mobilitate al Federaţiei Române de Canotaj cu Fundaţia Ţiriac şi Ţiriac Auto, distribuitor autorizat Ford. Sportul românesc are nevoie de susţinere, iar performanţa nu există fără sprijinul mediului de afaceri. Sportivii noştri muncesc, sunt determinaţi şi talentaţi, fac tot ce ţine de ei pentru a urca România pe cele mai înalte trepte ale podiumurilor internaţionale. Ei au însă nevoie de condiţii bune în care să îşi desfăşoare activitatea. Mulţumesc Fundaţia Ţiriac şi Ţiriac Auto pentru acest parteneriat care sunt sigură că va fi unul frumos, de lungă durată şi cu rezultate extraordinare. Îi mulţumesc domnului Ion Ţiriac, omul care ştie mai bine decât oricine că performanţa în sport merită apreciată la adevărata valoare şi susţinută continuu, în numele sportivilor şi al tuturor colegilor mei de la Federaţie”, a declarat Elisabeta Lipă, preşedintele Federaţiei Române de Canotaj.

Parteneriatul a fost anunţat în cadrul evenimentului “Gala Stelelor Canotajului Românesc”, ocazie cu care au fost premiaţi campionii olimpici şi sportivii care au obţinut rezultate excepţionale pe parcursul anului 2021. Evenimentul s-a bucurat şi de prezenţa unor nume cunoscute ale altor arii sportive, precum: Bogdan Stelea, Octavian Bellu sau Narcisa Lecuşanu.

Fundaţia Ţiriac este o organizaţie non-profit, apolitică şi non-guvernamentală, care s-a născut la iniţiativa şi din dorinţa domnului Ion Ţiriac de a contribui la dezvoltarea sportului şi încurajarea practicării acestuia în rândul copiilor şi tinerilor din România.
Detalii despre Fundaţia Ţiriac pot fi accesate la adresa www.fundatiaiontiriac.ro.

Ţiriac Auto este una dintre cele mai extinse reţele de dealeri şi service auto din România, reprezentând şase dintre cele mai renumite mărci auto existente pe piaţă: Mercedes-Benz, Jaguar, Land Rover, Mitsubishi, Ford şi Hyundai. Ţiriac Auto face parte din Grupul Ţiriac, care reuneşte peste 40 de companii private autohtone, activând în multiple sectoare precum imobiliare, auto, servicii financiare, transport aerian, servicii de pază şi protecţie, property management şi servicii de media.

Afla mai multe despre: ion tiriac 

viewscnt
Articole similare