Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Funsho sună adunarea în Giuleşti: "Lupta nu s-a încheiat. Nu trebuie să renunţăm!". Mai poate Rapid să ia titlul? | EXCLUSIV

Funsho sună adunarea în Giuleşti: "Lupta nu s-a încheiat. Nu trebuie să renunţăm!". Mai poate Rapid să ia titlul? | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Într-un interviu exclusiv acordat Orange Sport, Funsho Bamgboye (25 de ani), fotbalstul Rapidului, a declarat că nu renunţă la lupta pentru titlul de campion în Superligă, chiar dacă Rapid are un start îngrozitor de play-off, cu trei înfrângeri la rând.

Victoria contra FCSB, 4-0 pe Arena Naţională, a creat un entuziasm foarte mare la Rapid, care s-a domolit după cele trei înfrângeri la rând suferite în play-off de giuleşteni, până acum. Totuşi, Funsho nu consideră că totul este pierdut pentru el şi colegii săi.

Funsho Bamgboye nu crede că titlul e pierdut: "Luptă până la capăt"

Nigerianul Funsho cere în continuare determinare şi încredere pentru că lupta la titlu nu s-a încheiat şi trebuie să "luptăm până la capăt". În ciuda rezultatelor din playoff, şeptarul Rapidului a subliniat faptul că el, colegii săi şi antrenorul Cristiano Bergodi fac tot posibilul pentru a-şi atinge obiectvele.

Funsho Bamgboye n-a găsit, însă, explcaţii pentru startul fals al Rapidului în play-off: "(n.r. - Vreo explicaţie pentru play-off?) Nu este nicio explicaţie. Avem obiectivele noastre, dar pe de altă parte nici nu s-a încheiat lupta. Asta este ceea ce trebuie să facem, să nu renunţăm. Ne facem treaba şi luptăm până la capăt.

Eu cred că toţi din echipă facem tot ceea ce putem, ne antrenăm din greu, iar când intrăm pe teren încercăm să oferim sută la sută. Nu este uşor, dar, în acelaşi timp, trebuie să continuăm cu încredere", a declarat Funsho Bamgboye, pentru Orange Sport.

  • 900.000 de euro este cota de piaţă a lui Funsho Bamgboye în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: rapidfunshotitlusuperligaluptacampionat 

viewscnt
Articole similare