Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Furia lui Gigi Becali după ultima problemă apărută la FCSB! A trecut la ameninţări: "Ce, bă, aici nu face fiecare ce vrea!"

Furia lui Gigi Becali după ultima problemă apărută la FCSB! A trecut la ameninţări: "Ce, bă, aici nu face fiecare ce vrea!"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali îl ameninţă pe Bogdan Planic cu plata unor despăgubiri mari, în cazul în care sârbul îşi va rezilia unilateral contractul cu FCSB, cu un an înainte de data scadentă a înţelegerii dintre cele două părţi.

Finanţatorul FCSB ameninţă că vor exista repercusiuni, în cazul în care fotbalistul titular decide despărţirea de echipă, fără acordul său:

"E foarte bine pentru mine că a făcut aşa! Nu mă deranjează, fiecare face ce vrea. Cine-l ia, plăteşte 10 milioane. El sau clubul! Nu-i cer eu daune, contractul cere, nu eu cer. Cine-l ia, cu el plăteşte 10 milioane clauză de reziliere. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu el, e treaba lui. Nu stau la cheremul fotbaliştilor. Nu mă interesează că nu vine, răspunde de ceea ce face. Nu vine, 25% amendă, conform regulamentului. Reziliezi unilateral, scrie în contract, 10 milioane. Ce, bă, aici nu face fiecare ce vrea! Ne luăm după contract. Că nici eu nu fac ce vreau. Că poate aş renunta şi eu la unul sau la altul, dar nu o fac", a spus Becali pentru Sport.ro.  

Bogdan Planic e în grevă la FCSB

Problemele pentru vicecampioana României continuă. După ce a fost învinsă cu 1-0 de CFR Cluj şi a ratat o şansă importantă de a se apropia de liderul din Liga 1, Bogdan Vintilă şi Gigi Becali au primit şi vestea accidentării pe bandă rulantă a mai multor jucători importanţi din lot. 

Totuşi, o problemă de ultim moment a apărut. Este vorba despre Bogdan Planic, fotbalist cu care oricum Gigi Becali era în conflict. Sârbul nu a trecut cu vederea perioada de austeritate de la FCSB, din timpul pandemiei, şi a anunţat că intră în grevă. 

Sursele Telekom Sport susţin că Bogdan Planic refuză să se antreneze cu restul lotului, drept răzbunare pentru tratamentul primit din partea lui Gigi Becali. Apărătorul central susţine că Gigi Becali are restanţe salariale către el şi nu va juca în următorul meci din campionat al FCSB, cu Gaz Metan!

Gigi Becali a fost avertizat, dar nu a luat în seamă cererile lui Bogdan Planic

Sârbul a notificat de mai multe ori clubul, dar a fost ignorat de Gigi Becali, care nu pare dispus să dea înapoi, nici măcar într-o perioadă în care mai bine de jumătate de echipă de start a FCSB s-a rupt. Astfel, la meciul cu Gaz Metan, FCSB se va baza pe jucători de pe banca de rezerve. 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbbogdan planic 

viewscnt
Articole similare