Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Furie în Oltenia! Mihai Rotaru a izbucnit imediat după derby-ul U Craiova - FCSB 2-1: "E o mare tâmpenie. Noi avem o invazie a precupeţilor"

Furie în Oltenia! Mihai Rotaru a izbucnit imediat după derby-ul U Craiova - FCSB 2-1: "E o mare tâmpenie. Noi avem o invazie a precupeţilor"
Comentarii

Finanţatorul lui U Craiova, Mihai Rotaru, a avut un mesaj clar pentru persoanele din fotbalul românesc, care pun sub semnul întrebării deciziile luate de arbitrii partidelor în care evoluează echipa antrenată de Cristiano Bergodi.

Mihai Rotaru a venit cu replica pentru contestari după U Craiova - FCSB 2-1

Formaţia Universitatea Craiova a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1) echipa FCSB, în etapa a şaptea a play-off-ului Ligii I. Au marcat Cicâldău '24 (p) şi Nistor '55 (p) pentru gazde, respectiv Cristea '37 pentru oaspeţi. În urma acestui rezultat, oltenii s-au desprins în fruntea clasamentului, la patru puncte de CFR Cluj, care va evolua luni, în aceeaşi etapă.

Victoria nu a fost savurată pe deplin de Mihai Rotaru, care îşi duce mai departe războiul cu contestatarii oltenilor. Finanţatorul lui U Craiova susţine că penalty-urile din derby-ul cu FCSB au fost acordate corect:

"La Botoşani va fi un meci extrem de greu. Nu s-a realizat nimic până acum. Noi avem o invazie a precupeţilor, pentru mine ruşinos să spui că nu a fost penalty la Mihăilă, e ruşinos să spui că nu e penalty la Koljic, când Vlad îi dă un pumn în cap. Arbitrul a dat ce a fost clar, tot ce a fost. Vlad a avut un atac violent. A fost penalty sau nu la henţul lui Coman? Nu putem să comentăm astfel de lucruri. Asta e linia la Craiova, nu comentăm arbitrajul. 

E o mare tâmpenie, sunt aceleaşi precupeţe şi să vă spun ce înseamnă. E persoana care revinde apoi cu preţ mai ridicat, în piaţă Să-şi vadă de problemele lor, de echipa lor. Să-şi vadă de frustrările lor. Eu nu spun despre nimeni, ci despre cei din fotbal, care vor să pună presiune. Asta sunt, precupeţe. Acuzaţiile nu ne interesează. Ne interesează doar deciziile luate de staff-ul tehnic, la analize", a declarat finanţatorul lui U Craiova pentru Pro X.  

Primele transferuri la FCSB! Disperat, Gigi Becali a recunoscut tot. A sunat pentru fotbalistul de milioane: "El e"

Afla mai multe despre: mihai rotaruu craiovafcsb 

viewscnt
Articole similare