Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Furt din sala de trofee a lui Dinamo! Dezvăluirile lui Cornel Dinu: ”Nu s-a mai găsit nimic” | EXCLUSIV

Furt din sala de trofee a lui Dinamo! Dezvăluirile lui Cornel Dinu: ”Nu s-a mai găsit nimic” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Cornel Dinu a vorbit despre un eveniment neplăcut din istoria lui Dinamo, când clubul a pierdut mai multe trofee importante, obţinute la mai multe sporturi.

Dinamo şi Steaua sunt cele mai mari cluburi sportive din istoria României şi au reuşit o multitudine de performanţe, nu doar la fotbal, ci la diverse sporturi.

Sportivi precum Ivan Patzaichin şi Ana Maria Brânză au trecut prin curţile acestor cluburi şi au făcut performanţă în domeniile lor, însă unele dintre reuşitele clubului din Ştefan cel Mare riscă să fie uitate.

Invitat în studioul Telekom Sport, Cornel Dinu a povestit o întâmplare ce a avut loc în biroul administratorului de la Dinamo, care obişnuia să fie biroul sălii de trofee, în jurul anului 2004.

Furt în sala de trofee a lui Dinamo

Printre rânduri, legenda din Ştefan cel Mare a dezvăluit că mai multe trofee importante din istoria clubului, obţinute la volei, rugby sau fotbal au fost ”furate”.

Dinu a afirmat că acestea au dispărut fără urmă, însă nu a dat de înţeles dacă cei responsabili ar fi fost nişte hoţi, sau oameni din interiorul clubului.

În anul 2000 şi ceva, am intrat în biroul administratorului de la Dinamo, care fusese biroul sălii de trofee de la înfiinţare... ştiu că acolo era Cupa Campionilor Europeni la volei, trofeul de când au câştigat Cupa Europei la rugby, erau nişte corăbii din acelea pe care le câştigasem noi din turneele din Spania, care erau de la 20.000 de dolari, erau cu argint cu aur, nu s-a mai găsit nimic.

Era o sală mult mai mare decât studioul ăsta (n.r. studioul în care se ţine Minutul 91), totul s-a furat, ca la noi, s-a distrus totul. Nu vreau să mai intru în amănunte”, a declarat Cornel Dinu, pentru Telekom Sport.

Doar la fotbal, Dinamo a reuşit să câştige peste 30 de trofee, printre care 18 titluri de campioană şi 13 Cupe ale României.

În plus, CS Dinamo a făcut mari performanţe la sporturi precum canotaj, volei, rugby, arte marţiale, gimnastică şi haltere.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare