Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Furtul" anului în fotbalul mondial. Premier League a revenit cu o eroare incredibilă: "Hawkeye îşi cere scuze fără rezerve"

"Furtul" anului în fotbalul mondial. Premier League a revenit cu o eroare incredibilă: "Hawkeye îşi cere scuze fără rezerve"

Premier League

Comentarii

Societatea Hawkeye, care asigură tehnologia video pe linia porţii în Premier League, şi-a cerut scuze pentru nesemnalizarea unui gol marcat de oaspeţi, în meciul Aston Villa - Sheffield United, scor 0-0, primul disputat în Anglia după întreruperea cauzată de pandemia de coronavirus, informează BBC.

Portarul echipei Aston Villa, Orjan Nyland, a intrat cu mingea în poartă, după o lovitură liberă executată de Oliver Norwood, în minutul 42. Arbitrul Michael Oliver nu a primit semnalul care indică un gol, dar reluările TV au arătat că mingea a trecut cu toată circumferinţa linia porţii.

Hawkeye a precizat că "îşi cere scuze fără rezerve" şi a recunoscut că mingea a trecut linia porţii. Compania a adăugat că a fost prima dată când a apărut o astfel de eroare în peste 9.000 de meciuri în care a fost folosit sistemul Goal Line. Hawkeye a explicat că toate cele şapte camere amplasate în tribune care supraveghează linia porţii au fost obturate de portar, de un fundaş sau de bară. Hawkeye a adăugat că sistemul a fost testat înaintea meciului, iar arbitrul şi asistenţii săi au confirmat că funcţionează.

"Hawkeye îşi cere scuze fără rezerve faţă de Premier League, Sheffield United şi de toată lumea afectată de acest incident", au precizat reprezentanţii companiei.

Aston Villa a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, miercuri, pe teren propriu, cu Sheffield United, într-o restanţă din etapa a XXVIII-a.

Acesta a fost primul meci oficial jucat în Anglia, după întreruperea cauzată de pandemia de coronavirus, la 13 martie.

Afla mai multe despre: goal line 

viewscnt
Articole similare