Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Balint, răvăşit de moartea lui Ilie Bărbulescu: ”E greu să-ţi găseşti cuvintele într-o astfel de situaţie”

Gabi Balint, răvăşit de moartea lui Ilie Bărbulescu: ”E greu să-ţi găseşti cuvintele într-o astfel de situaţie”

Special

Comentarii

Gabi Balint a fost zguduit de vestea că Ilie Bărbulescu a decedat. Legendarul fundaş care a câştigat Cupa Campionilor Europeni cu Steaua a murit în noaptea de vineri spre sâmbătă, la doar 62 de ani, în urma unui infarct.

Sportul din România este din nou în doliu. Ilie Bărbulescu, câştigător al Cupei Campionilor Europeni, a decedat la doar 62 de ani, în urma unui infarct. Gabi Balint, cel care i-a fost coleg în acea echipă legendară a Stelei, din 1986, şi-a gresit cu greu cuvintele:

”E greu să-ţi găseşti cuvintele într-o astfel de situaţie. Sunt alături de familia acestuia. Am aflat de veste de dimineaţă. Iniţial, nu mi-a venit să cred, dar apoi nişte prieteni apropiaţi mi-au confirmat vestea. Noi, din păcate, nu mai eram atât de apropiaţi. Ne mai vedeam doar la reuniuni. Sunt foarte trist şi îmi pare foarte, foarte rău”, a declarat Gabi Balint pentru Telekom Sport.

Bărbulescu, şocat când Gabi Balint a avut probleme cu inima

La finalul lui septembrie 2019, Gabi Balint a suferit un infarct şi a fost transportat de urgenţă la spital. Din fericire, a fost salvat. Dar Ilie Bărbulescu a fost şocat atunci când a auzit despre problemele fostului său coleg:

"Eram acasă şi am văzut o ştire la televizor cu Balint. În primele 30 de secunde m-a luat deja tremuratul pentru că nu se spunea că deja şi-a revenit. După ce am auzit că a făcut infarct, gândul mi-a fugit imediat şi la Lucică Bălan. Dar al nostru Găboajă (n.r. porecla lui Balint) a mai marcat o dată şi a mai câştigat un meci important. De această dată, a câştigat meciul cu viaţa”, a spus atunci Ilie Bărbulescu.

Ilie Bărbulescu, câştigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua, în 1986, era angajat al Primăriei Piteşti, iar apropiaţii nu ştiau că avea probleme de sănătate.

Afla mai multe despre: gabi balint 

viewscnt
Articole similare