Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Enache a lovit din nou. Fostul jucător al FCSB-ului a surprins pe toată lumea cu o declaraţie fabuloasă

Gabi Enache a lovit din nou. Fostul jucător al FCSB-ului a surprins pe toată lumea cu o declaraţie fabuloasă

Superliga

Comentarii

Gabriel Enache n-a terminat în teren meciul cu Dinamo. Mijlocaşul Dunării Călăraşi a fost eliminat în minutul 82, apoi a surprins pe toată lumea la declaraţii.

Deşi Dunărea Călăraşi este la primul ei sezon din istorie în Liga I, Gabriel Enache a declarat că finalul a fost încins, iar asta doar din cauza rivalităţii mari dintre echipa sa şi Dinamo.

"Este o victorie foarte mare pentru noi şi am înţeles că cei de aici, din Călăraşi, au o rivalitate foarte mare cu cei de la Dinamo. Mă bucur foarte mult că am reuşit că câştigăm în seara aceasta. Am intrat foarte motivaţi în teren, eu zic că prima repriză trebuia să se rezolve meciul, am avut foarte multe ocazii, dar a trecut, important e că am luat cele 3 puncte şi trebuie să avem foarte mare grijă săptămâna aceasta. Trebuie să ne refacem foarte bine, să ne antrenăm la fel de bine, o să avem un meci foarte greu weekend-ul viitor.

Eu zic că ne-am dorit mai mult decât ei această victorie, am intrat mult mai motivaţi şi mult mai concentraţi pe victorie. Eu sper să le aducă la băieţi, să ne aducă nouă, absolut toţi banii la zi. Dar acum important e să ne bucurăm foarte mult de victoria aceasta, trebuie să mergem la Iaşi să luăm cel puţin un punct. Dacă nu se va întâmpla lucrul acesta, victoria cu Dinamo a fost degeaba. Eu zic că în seara aceasta am făcut un meci bun şi avem foarte multe şanse să urcăm încă o poziţie sau două, să nu mai avem emoţii.

La eliminare, a fost o altercaţie, nimic mai mult. Ok, ne-am îmbrâncit, ne-am luat de gât puţin şi a spus arbitrul: <<Tu l-ai luat de gât, îţi dau roşu, tu l-ai luat de gât, îţi dau roşu>>Nu ştiu dacă se dă roşu pentru aşa ceva, dar nu mai contează" , a declarat Gabriel Enache pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: enachedinamo 

viewscnt
Articole similare