Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Enache a semnat un nou contract după plecarea de la FCSB. Unde a ajuns să joace la 30 de ani: "Au fost variante şi din Liga 1, nu au fost ok"

Gabi Enache a semnat un nou contract după plecarea de la FCSB. Unde a ajuns să joace la 30 de ani: "Au fost variante şi din Liga 1, nu au fost ok"

FCSB

Comentarii

Fostul fundaş de la FCSB şi Astra, Gabi Enache (30 de ani), a plecat din nou în străinătate. Fotbalistul a semnat un contract cu o echipă din Kazahstan, deşi ar fi putut alege o variantă şi din Liga 1.

Gabi Enache a plecat din România şi a ajuns în Kazahstan

Gabi Enache a fost liber de contract în ultimele luni, după despărţirea de FCSB, acolo a fost considerat de conducere o variantă de avarie. La 30 de ani, fotbalistul a părăsit din nou România şi a ajuns în Kazahstan. 

Zhetysu Taldykorgan se numeşte noua echipă a lui Gabi Enache, care nu a ezitat să accepte oferta din acea zonă. Pentru Gabi Enache va fi a doua experienţă în Kazahstan, după ce a mai jucat la Qyzyljar SK Petropavlovsk, în 2020, înainte de a ajuns la FCSB. 

Fotbalistul care are şi cinci meciuri în naţionala României a avut variante şi din Liga 1, dar acestea nu l-au convins

"Am semnat cu Zhetysu, au terminat pe locul cinci anul trecut. Ştiu fotbalul de acolo, mi-e mult mai uşor să mă acomodez. Au fost ceva variante şi din Liga 1, nu au fost ok din punct de vedere financiar şi nici nu am simţit că am fost dorit aşa", a declarat Gabi Enache, pentru Look Sport Live, luni dimineaţa.  

Noua echipă a lui Gabi Enache, Zhetysu Taldykorgan, a terminat pe locul cinci în sezonul trecut şi se află în prima ligă de patru ani. 

De-a lungul carierei, fotbalistul a jucat la: CS Mioveni, Astra, FCSB, Rubin Kazan, Partizan Belgrad, Dunărea Călăraşi şi Qyzyljar SK Petropavlovsk.

Cele mai importante performanţe ale carierei le-a reuşit la Astra, unde a devenit campion în Liga 1, în 2016. De asemenea, a câştigat Cupa României şi Supercupa României cu clubul din Giurgiu. 

Afla mai multe despre: gabi enachefcsbgabi enache contract 

viewscnt
Articole similare